Loading...
OMMELLINEN 2016-10-31T08:40:30+00:00

MISTÄ ON OMMELLINEN TEHTY?

Pienistä langanpätkistä, kauniista kankaista, ullakon uumenissa ja intohimosta iloiten. Ihmisten ympärillä, lasten leikkiessä ja elämän viedessä eteenpäin. Napaan asti nauraen, kyyneliin saakka kikattaen. Kiukunpeikon pihalle päästäen, surun seassa saumuroiden sekä huojentavaa helpotusta huokaillen. Elämää maistaen, tyylejä kokeillen, mukavuutta maiskutellen. Perheen parissa, yksin yömyöhään, ystäviä yhdistäen.

Niistä kaikista hetkistä – pienistä ja suurista, elämänmakuisista – niistä on ommellinen tehty.

OSA I

Vuosi oli 2012, kun sujautin langan koneeseeni ensikerran. Siitä se sitten lähti, ommellisen tarina. Ensimmäiset vaatteet tein perheelleni, itselleni ja ystävilleni. Koukutuin nopeasti. Blogi syntyi, osaaminen kasvoi ja innostus aina vain lisääntyi. Matkan varrella kaksi lasta on muuttunut kolmeksi ja ommellinen perheyritykseksi.

Verkkokauppamme avautui kesällä 2014 ja ensimmäiset ullakon aherrukset matkasivat maailmalle. Olin tullut ommelliseksi, hyvin onnelliseksi. Askel kerrallaan ommellinen -perhe on kehittynyt upeiden osaajien myötä ja kesällä 2015 mukaan astui Kimperi Factory, missä valmistuu osa ommellisen tuotteista.

Ilman perheen ja ystävien tukea ei mikään olisi ollut mahdollista. Matka jatkuu yhä, kiitos kun olet mukana. Olkaamme yhdessä ommellisia.

Ullakolta rakkaudella, Liisa

OSA II

Pehemiä ja Ommellinen ne yhteen soppii, kesällä ne pantiin pussauskoppiin. Kopista kuului Siks ja Saks, yhdessä tullaan paremmaks.

Pehemiän Leilan laittaessa kangassakset naulaan on Ommellinen päättänyt jatkaa Pehemiän kankaiden tarinaa. Jo ennestään tiivis yhteistyö kiteytyy nyt saman katon alle ja nämä kaksi yritystä ovat yhtä.

Ullakko on nyt sulkenut ovensa ja uudet toimitilat aukeavat Muurameen, kivenheiton päähän ommellisen kotiullakolta. Myös perheen lapset ovat päässeet päivähoitoon sekä aloittaneet koulupolkunsa, joten aikaa tekemiselle ja yrittämiselle on jatkossa enemmän.

Jännityksen ja ilonpisaroiden siivittämänä olemme rakentaneet kokonaisuutta, jonka toivomme tuovan paljon hymyä myös teidän päiviinne.

Meidän tiimille ommellinen on yhdessä tekemistä, oivalluksia, naurua ja hersyvää huumoria. Tekeminen tuntuu aidosti hyvältä ja toivomme tämän välittyvän myös teille!

Hallilta rakkaudella Liisa ja apujoukot