Ilmainen postitus yli 100 € tilauksiin!

Tietosuoja

Mitä tietoja keräämme?
  • Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän.
  • Sähköpostimarkkinointi (mikäli verkkokauppamme sitä soveltaa): Mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppaamme, uusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä. 
  • Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltamme. Mahdollisuus tähän on meiltä saapuneiden sähköpostien yhteydessä tai ottamalla yhteyttä tämän tietosuojalausekkeen ylläpitäjään kirjallisesti. 
  • Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme “cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa.
Miten saamme sinulta luvan kerätä tietoja?
  • Kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.
Miten voit kieltää meitä käyttämästä tietojasi? 
  • Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointia, voit muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin jesse@ommellinen.fi tai lähettämällä postia osoitteeseen

Ommellinen Oy
Sääkslahdentie 2
40530 Jyväskylä

  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojalauseketta.
Minne tallennatte keräämänne tiedot?
  • Verkkokauppa-alustamme on Shopify Inc. Shopify tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle.
  • Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Shopify-verkkokauppa-alustan tallennustilaan. Tietosi on turvassa, sillä ne on tallennettu palomuurin taakse. Lisätietoja tästä löydät täältä(englanniksi).
Miten turvaamme verkkokaupassamme käyvien vierailijoiden tiedot?
  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Jos annat meille maksutapahtuman yhteydessä luottokortittietosi, tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa. Noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja.
Käytämmekö evästeitä?
  • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinnut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan  käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
  • Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen. 
  • Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä(englanniksi).
Kolmannen osapuolen palvelut ja linkit
  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.
  • Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.
Muutokset tietosuojalausekkeeseemme
  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.
  • Jos verkkokauppamme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.
  • Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 7. helmikuuta 2018.
Kysymykset ja palaute
  • Jos tahdot: päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse jesse@ommellinen.fi tai postitse

Ommellinen Oy
Sääkslahdentie 2
40530 Jyväskylä

Kokotaulukko
Hupparitunika
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 39 42 45 48 51 53
Olka - etuhelma 78 80 83 86 89 89
Kainalo - hihansuu 55 56 58 60 62 63
Legginsit
S M L XL
Vyötärö lev. 33 35 37 39
Haara - lahje 86 86 87 87
Vyötärö - lahje 106 106 107 107
Kaulustunika
S M L XL
Kainalo - kainalo 42 45 48 51
Olka - etuhelma 81 82 83 84
Kainalo - hihansuu 56 58 60 62
Vyötärö lev. 44 46 49 52
Helma lev. 36 39 42 45
Siipitunika
S M L XL
Hihansuu - hihansuu 158 165 172 179
Kainalo - Kainalo 66 69 73 76
Vyötärö lev. 41 44 48 51
Helma lev. 36 39 42 46
Olka - helma 81 82 84 86
MOOD -tunika
S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 45 47 50 53 56
Olka - helma 81 82 85 88 91
Olka - hihansuu 52 53 54 55 56
Helma lev. 45 47 50 53 56
Moneksi -hame
XS S M L XL XXL
Pitkä sivu 90 90 90 90 90 90
Lyhyt sivu 50 50 50 50 50 50
Hameen leveys 42 44 46 49 52 55
Vyötärökuminauhan lev. 32 34 36 38 40 42
Kamoon -mekko
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 43 45 47 50 53 56
Olka - etuhelma 110 110 111 112 113 114
Kainalo - hihansuu 57 57 58 58 58 58
Olka - olka 37 39 40 41 42 44
Kamoon -mekko, lyhyt hiha
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 43 45 47 50 53 56
Olka - etuhelma 110 110 111 112 113 114
Kainalo - hihansuu 10 10 10 10 10 10
Olka - olka 37 39 40 41 42 44
Rentoilutoppi
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 36,5 38,5 40,5 43,5 46 49
Olka - etuhelma 70 71 72 73 74 74
Olka - takahelma 80 81 84 85 88 88
Toppi
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 36,5 38,5 40,5 43,5 46 49
Olka - etuhelma 66 67,5 69 70,5 72 74
Sporttihuppari
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 45 47 49 52 55 58
Olka - helma 61 63 65 68 71 74
Kainalo - hihansuu 55 56 58 60 62 63
Maximekko
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 38,5 40,5 42,5 45,5 48,5 51,5
Olka - helma 141,5 143 144,5 146 147,5 147,5
Mekkonen
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 37,5 39,5 41,5 44,5 47,5 50,5
Olka - etuhelma 100 101 102 103 104 104
Hihaton tunika
S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 47 49 52 55 58
Olka - etuhelma 84 86 88 90 92
Rentoilutakki
XS S M L XL XXL
Kainalo - kainalo 45 47 49 52 55 58
Olka - helma 116 117 118 119 120 121
Olka - etuhelma (lyhyt malli) 80 82 84 86 88 90
Olka - hihansuu 68 70 72 74 76 78
Pancho
S L
"Kainalo - kainalo" 77 77
Olka - etuhelma 67 77
Olka - hihansuu 75 75
Lasten mekko 80 - 122
80 86 92 98 104 110 116 122
Kainalo - kainalo 26 27 28 29 30 31 32 33
Olka - etuhelma 47 49,5 52 54,5 57 61 65 69
Kainalo - hihansuu 15 16 17 18 19 21 23 25
Lasten tunika 122 - 152
122 128 134 140 146 152
Kainalo - kainalo 33 34,5 36 37,5 39 40,5
Olka - etuhelma 57 61 65 69 73 77
Kainalo - hihansuu 25 27 29 31 33 35
Lasten paita
92 98 104 110 116 122 128 134 140 146 152
Kainalo - kainalo 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Olka - helma 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60
Kainalo - hihansuu 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49
Lasten housut
92 98 104 110 116 122 128 134 140 146 152
Vyötärö (kumin. alap.) 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Vyötärö - lahje 55 59 63 67 71 75 79 83 87 91 95
Haara - lahje 40 43 46 50 54 58 62 66 70 74 78

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods