Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori

ARVOT

Ommellisen toimintaa ohjaavat vahvat arvot - kotimaisuus, ihmisyys sekä onnellinen arki. Näitä vaalitaan jokapäiväisessä työssä. 

Kotimaisuus on kiistatta yksi vahvimmista pilareistamme. Suomessa tehdään asiat kautta linjan huolella ja turvallisesti. Käyttämällä kotimaisia toimijoita voimme osaltamme työllistää myös välillisesti ja luottaa, että asiat tehdään parhaalla mahdollisella tavalla. Toinen tärkeä arvo on ihmisyys, riittävyys sekä elämänilo. Jokainen ihminen on arvokas ja toivomme vaatteidemme antavan kaikille mahdollisuuden loistaa. Tämä ihmisyyden kunnioitus on myös osa arkeamme töissä - työ Ommellisella on paljon muutakin kuin työ. Olemme perhemäinen yhteisö, jossa tehdään kovasti töitä, mutta ilon ja hyvinvoinnin kautta. Jokaiselle työntekijälle mahdollistetaan työnteko perheen ja muun elämän ehdoilla. Elämme täällä onnellista arkea ja toivomme asiakkaillemme samaa.

TUOTANTO

Ommellisen työtilat löytyvät Kinkomaalta, Muuramesta. Kaikki Ommellisen vaatteet valmistetaan omissa tiloissa. Työympäristö on tehty mahdollisimman toimivaksi sekä turvalliseksi, viihtyisyyttä kuitenkaan unohtamatta. Kurkista ihmeessä ompelimoomme kun vierailet myymälässämme. Tuotantomäärät pyrimme valmistamaan mahdollisimman hyvin kysynnän mukaisesti. Tällä hetkellä painimme resurssien riittävyyden kanssa, mutta omaa työtämme tehostamalla onnistumme tässä pienin askelin.

Ommellisen tuotteet on tehty kestämään arjen eri käänteitä tai tuomaan iloa elämän eri juhliin. Tuotteet ovat yksinkertaisia, mutta niistä löytyy aina jokin ommellinen juju, mikä on helppo tunnistaa. 

Vaatteiden lisäksi ommellinen myy kankaita, kodintekstiilejä sekä käyttövaroita. Kodintekstiilit, reput sekä laukut painetaan ja ommellaan Printscorpiolla Aitoossa. Tuote- ja pesumerkit valmistaa Tuotenauha Lahdessa. 

MATERIAALIT

Käytämme mahdollisimman paljon Suomessa valmistettuja materiaaleja. Sen minkä täältä voi taloudellisesti järkevästi hankkia, me varmasti myös hankimme. Käyttämämme merinovilla on mulesing -vapaata ja se neulotaan Orivedellä, samassa paikassa valmistuu myös puuvillaneulos ja käyttämämme bambutrikoo. Puuvillaneuloksen lanka on GOTS -sertifioitua. Längelmäellä neulotaan kotimainen joustocollege, mikä on karkeasti arvioiden eniten käyttämämme yksittäinen materiaali. Lanka tähän neulokseen valmistetaan Saksassa. Myös resorit neulotaan Längelmäellä. Nämä neulokset värjätään Värisävyllä Nivalassa. Printscorpio painaa Aitoossa meidän lycran, minkä kierrätetystä polyesteristä valmistettu raakamateriaali valmistetaan Italiassa.

Puuvillapohjaiset painokankaat valmistetaan meille Liettuassa (n. 90 %) ja Puolassa (10 %). Liettuassa painetun neuloksen lanka valmistetaan Saksassa ja neulotaan kankaaksi Puolassa, trikoossa käytetty puuvilla on luomua. Valitettavasti tässä kohdassa materiaali joutuu matkaamaan useamman maan halki, mutta onneksi painon jälkeen koko lopputyöstö tapahtuu meillä ja tuote lähtee meiltä suoraan asiakkaalle. Puolassa valmistetut pohjamateriaalit ovat kaikki GOTS-sertifioituja, eli puuvillan alkuperä on mahdollista selvittää. 

Oheistarvikkeissa, kuten tuotekorteissa, pakkausmateriaaleissa yms. toimimme vahvasti lähialueen toimijoiden kanssa. Kaikki painettu paperitavara tehdään meille Äänekoskella, Keski-Suomen painotalolla aivan Jyväskylän kupeessa. Mainostuotteet, tarrat ja muut valmistetaan Muuramessa Serimedia Oy:n toimesta. Pakkausmateriaalit meille valmistaa Pussikeskus Helsingissä. Käytämme postittamiseen muovittomia voimapaperista valmistettuja tuplapusseja. Koska tuotantomme on verkkokauppavaraston kanssa samoissa tiloissa, ei tuotteita tarvitse erikseen pakata odottamaan, vaan voimme pakata tuotteen suoraan asiakkaalle tilausten mukaan. Myymälältä ostokset saa matkaan Valkeakoskella valmistetussa Cabassi -paperikassissa.

YMPÄRISTÖ

Huolehdimme ympäristöstä kierrättämällä jätteet parhaamme mukaan. Leikkuupalat lahjoitamme eteenpäin, ja myös kaikki muut mahdolliset pienet jatkokäytettävät asiat, kuten tyhjät lankapuolat. 

Käyttämistämme materiaaleista vain polyesteri on kierrätettyä, toivottavasti voimme petrata tätä asiaa tulevaisuudessa ja löytää laadukkaita ja kestäviä kierrätettyjä materiaaleja.

Ympäristöasioita pohtiessa uskomme kotimaisuusasteemme takaavan sen, että kaikki tehdään ympäristöä kunnioittaen parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme myös vaatteidemme pitkään käyttöikään ja siihen, että laadukas vaate itsessään on jo ympäristöteko.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods