Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori

OMMELLISEN TARINA

Ommellinen on saanut alkunsa vuonna 2014 kun erityisopettajana työskennellyt Liisa haaveili hieman pidemmästä äitiyslomasta ennen perheen kolmannen lapsen syntymää. Intohimoinen ompeluharrastus ja blogi muuttuivat kotiullakolla pyöritettäväksi yritykseksi, minkä tavoitteena oli myydä vaatteita ystäville ja saada siten lisää aikaa lasten kanssa kotona. Kuten nyt nähdään, on vaatteisiin ihastunut muutkin kuin ystävät ja Ommellinen on saanut ottaa askeleita myös kotiullakon ulkopuolella. Tänään Ommellinen työllistää jo kolme kourallista upeita ammattilaisia. Yrityksen ensimmäiset vuodet ovat hieno osoitus siitä, miten hyviä juttuja tapahtuu kun suhtautuu avoimesti uusiin asioihin sekä mahdollisuuksiin ja on valmis tekemään töitä onnistumisen eteen. 

Ommellisen ensimmäiset vuodet olivat vauhdikkaita ja täynnä monenlaisia yllätyksiä. Oli alihankintaa ja kangasliiketoimintakauppa. Lapset kotona ja koti täpötentäynnä kankaita ja koneen surinaa. Ommellisen kolmannen vuoden alussa lapset lähtivät kouluun sekä päivähoitoon ja saimme lisää aikaa yritystoiminalle. Neljäntenä vuonna Liisan mies Jesse siirtyi täysipäiväisesti yritykseen töihin ja ensimmäiset työntekijät liittyivät myös joukkoon. Alihankinta päättyi ja olimme onnellisia kun ympyrä jälleen sulkeutui ja kaikki tuotanto oli omissa käsissä.

Neljännestä vuodesta eteenpäin jokainen uusi ihminen on tuonut arvokasta osaamista sekä tunnetta yhteiseen tekemiseen. Tuotanto on ollut aina arjen ytimessä, mutta toiminnan kasvaessa osaajia on tarvittu myös myynnin edistämiseen sekä hallinnollisiin tehtäviin. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa Ommellisen ja yhteisen hyvän eteen, sitoutuu osaksi omaa pientä Ommellista perhettämme ja ymmärtää pienen yrityksen reunaehdot. On korvaamatonta, että meillä on niin sitoutunut ja avoin työyhteisö. 

Upean työyhteisön lisäksi merkityksellisyyttä tekemiseen on tuonut uudet tilamme ja upea rakennus, missä saamme päivämme viettää. Rakensimme itse uudet tuotantotilat, myymälän sekä "yläkerran", missä vietämme tauot sekä muut yhteiset hetkemme. Uudet, raikkaat ja toimivat tilat tarkoittavat meille sujuvaa arkea, turvallisuutta ja kauneutta, mistä saamme nauttia jokaisena työpäivänä. 

Ommellinen arki on täynnä ahkeruutta, värejä, kuoseja ja mukavuutta. Teemme kovasti töitä, mutta pidämme myös hauskaa ja huolen toisistamme. Elämme töissä onnellista arkea ja koemme tekevämme merkityksellistä työtä kotimaisen vaatetuotannon äärellä.  

Ihanaa, että kuljet tätä matkaa kanssamme. 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods