Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Etsimme sinua, myynnin taitaja - Ommellinen

Etsimme sinua, myynnin taitaja

Ommellinen on muuramelainen vaatteita ja kankaita myyvä yritys, joka tunnetaan kotimaisuudesta, laadusta, erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä aurinkoisesta meiningistä. 

Valmistamme vaatteemme tuotantotiloissamme Kinkomaalla ja samoista tiloista löytyy myös Ommellisen kivijalkamyymälä. Etsimmekin myymäläämme myyntihenkistä asiakaspalvelun timanttista osaajaa. Tarjoamme vakituisen työn, ihanan työyhteisön sekä pienen ja ketterän yrityksen edut. 

Meille on arvokasta, että työntekijämme nauttivat työstään ja siksi meille olisi tärkeää, että pidät aidosti ihmisten parissa työskentelystä ja asiakaspalvelutyöstä. Meillä laatu korostuu kaikessa tekemisessämme - pidämme kiinni korkeasta laadusta niin valmistamissamme tuotteissa kuin asiakaspalvelussakin. Jokainen vaate on asiakkaalle ainutlaatuinen teos ja toivomme, että jokainen myymälävierailu on asiakkaalle lämmin ja mieleenpainuva kokemus.

Asiakkaamme ovat meille arvokkaita ja pyrimme aina tarjoamaan loistavaa ja asiantuntevaa palvelua positiivisella otteella - tapahtuipa asiointi myymälässämme tai verkkokaupassamme. Asiakkaiden parissa työskennellessäsi edustat Ommellista eturintamassa ja vaikutat merkittävästi omalla panoksellasi asiakaskokemukseen sekä mielikuvaan, joka asiakkaille Ommellisesta muodostuu. Siksi meille on tärkeää, että sinulla on paloa asiakaspalveluun, olet tekemisessäsi tavoitteellinen, haluat jatkuvasti kehittyä sekä kehittää ja pidät arvossa samoja asioita, mitä Ommellinen yrityksenä edustaa. 

Työ sisältää pääosin myymälä- ja verkkokauppapuolen toimintoihin liittyviä tehtäviä. Ajoittain tehtäviisi voi kuulua ompelimon avustavia työtehtäviä ja muuta mukavaa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Me tarjoamme sinulle työympäristön, jossa jokainen päivä on täynnä vauhtia ja iloista puheensorinaa. Jatkuvasti vaihtuvat kuosit, kankaat, uudet tuotteet sekä ideat ja upeat asiakkaamme tuovat työhön väriä ja vaihtelua. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan tapaan tehdä päivittäistä työtä ja voit olla varma, että ideoitasi arvostetaan ja kuunnellaan. 

Mikäli sydämesi sykkii vaatteille ja kankaille, kotimaiselle käsityölle, odotukset ylittävälle asiakaspalvelulle ja koet saavasi iloa ihmisten parissa työskentelystä, voit hyvinkin olla etsimämme tekijä. 

 

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Lämpimän, perheenomaisen työyhteisön
  • Pienen ja ketterän yrityksen edut
  • Uudet, upeat puitteet työn tekemiseen
  • Näköalapaikan kotimaiseen vaateteollisuuteen kasvavassa ja alati kehittyvässä yrityksessä

 

Voit olla juuri sitä, mitä etsimme, mikäli:

  • Sydämesi sykkii kotimaisille vaatteille, kankaille ja käsityölle
  • Nautit ihmisten parissa työskentelystä ja olet omimmillasi asiakaspalvelutilanteissa
  • Pidät tavoitteellisesta tekemisestä etkä vierasta myymistä
  • Haluat haastaa ja kehittää itseäsi sekä ympäristöäsi

 

Jätä hakemuksesi tai kysy rohkeasti lisää meidän Lauralta laura@ommellinen.fi. Paikka tullaan täyttämään sopivan henkilön löydyttyä.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods