Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Ystävysten ilta - Ommellinen

Ystävysten ilta

Vuosi 2023 tulee olemaan Ommellisella kohtaamisten vuosi! Toivomme, että vuosi toisi tullessaan paljon ihania kohtaamisia ja voisimme nauttia niistä myymälässämme erilaisten tapahtumien merkeissä. 

Kohtaamisten vuoden ensimmäinen tapahtuma on Ystävysten ilta! Tervetuloa viettämään ihanaa iltaa Ommelliselle ystäviesi kanssa torstaina 9.2. klo 17-20. Myymälässämme on vieraina Kauneushoitola Maarit, Kukkakauppa Ruusupuu sekä kauniista pellavatekstiileistä tuttu Pellavia. 

 

Kauneushoitola Maarit tekee myymälässämme ihoanalyyseja Skinscan-laitteella. Tulosten perusteella saat suosituksen sinulle sopivasta kasvohoidosta sekä ihonhoitotuotteista. Tapahtumassa on mahdollista tehdä myös tuoteostoksia sekä varata kasvohoito -15 % alehintaan. 

Pellavia on jyväskyläläinen brändi, joka luo kauniita ja laadukkaita pellavatekstiilejä vastuullisella tavalla. Malliston inspiraatio syntyy luonnosta ja luonnonmateriaaleista. Seesteinen sävymaailma, ajaton muotoilu sekä korkealaatuiset materiaalit ovat sijoitus toimivaan ja kestävään arkeen.

 

Kukkakauppa Ruusupuu on palvellut asiakkaitaan Jyväskylässä jo 20 vuotta. Kukkien väriloisto ja erilaiset muodot tekevät jokaisesta kukkakimpusta uniikin. Ruusupuu nappaa mukaansa erilaisia kimppuja ja kransseja, joilla kotisi kaunistuu hetkessä!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN IHANIIN VIERAISIIMME JA VIETTÄMÄÄN MUKAVAA SHOPPAILUILTAA OMMELLISELLE!

Tapahtumassa on tarjolla pientä naposteltava. Osallistu myös illan aikana arvontaan, jonka palkintona on upea yllätys Ommellisen, Kauneuhoitola Maaritin, Kukkakauppa Ruusupuun sekä Pellavian tuotteita!  Nähdään Ystävysten illassa torstaina 9.2. Ommellisella!

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

Kerro meille, minkälaisia tapahtumia sinä toivoisit myymäläämme tänä vuonna? Voit toivoa vaikkapa vierailevia yrityksiä tai teemapäiviä tai mitä vaan ihanaa mieleesi tulee, otamme ideat ilolla vastaan! Lähetä toiveet sähköpostilla: hanna@ommellinen.fi

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods