Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Ikuistamisen ilta - Ommellinen

Ikuistamisen ilta

Vuosi 2023 on Ommellisella kohtaamisten vuosi! Toivomme, että vuosi toisi tullessaan paljon ihania kohtaamisia ja voisimme nauttia niistä myymälässämme erilaisten tapahtumien merkeissä. 

Kohtaamisten vuoden kolmas tapahtuma on Ikuistamisen ilta! Torstaina 20.4.2023 klo 17-20 vieraaksemme saapuu ihana valokuvaaja By Emmi, joka ikuistaa kaikki halukkaat Ommellinen-asuissa. Mukana myös kotimainen Kiedo sekä Kukkakauppa Ruusupuu.

Myymälässämme pääset myös ensimmäisten joukossa tutustumaan kesän Hulmuhelmamekkoihin, sillä mekkoihanuudet valmistuvat juuri parahiksi Ikuistamisen iltaan. Sujauta siis uusi, upea mekko yllesi, koristaudu Kiedon vyöllä ja Ruusupuun kukkaseppeleellä ja astu studioon Emmin kuvattavaksi! Luvassa siis ikimuistoinen ja upea ilta, vai mitä? Tervetuloa mukaan!

 

VALOKUVAAJA BY EMMI
 

By Emmin kuvista olet saanut nauttia Ommellisen somekanavilla ja verkkosivuilla jo pitkään, sillä Emmi on toiminut Ommellisen hovikuvaajana usean vuoden ajan. Kuvaushetket Emmin kanssa ovat aina ratkiriemukkaita, sillä Emmin aurinkoinen ja iloinen olemus tarttuu ja saa kuvattavat rentoutumaan.

Ikuistamisen illassa Emmi valokuvaa kaikki halukkaat Ommellinen-asuissa, yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Kuvaus tapahtuu studiossamme, tuotantotilojen yhteydessä. Ommellinen-asusi voi olla itse ommeltu, lainattu, ostettu tai voit sovittaa mieluista vaatetta myymälästämme kuvausta varten. Kuvaus on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikki illan aikana otetut kuvat julkaistaan yhteiseen kansioon, jonka linkin ja salasanan saat kuvauksen yhteydessä. Kansiosta voit ladata kuvasi omaan käyttöösi ja sen käyttö on vapaata. Huomioithan, että kuvia saatetaan käyttää myös Ommellisen sekä By Emmin markkinoinnissa. Kerrothan meille erikseen, mikäli se ei sinulle sovi. Tervetuloa oikeaan Ommellinen-potrettiin!  

"Mie olen Emmi, sekä ulkoisesti että sisäisesti värikäs valokuvaaja (ja ulkoiseen värikkyyteen auttaa mm. Ommellinen <3). Allalla olen toiminut jo yli 10-vuotta eli kokemusta monenlaisista henkilöistä ja tilanteista on ehinyt karttumaan. Vahvuuteni on ehdottomasti taito tehdä kuvaustilanteesta rento ja mukava kuvattavalle. Valokuvauksen ja värikkäiden vaatteiden lisäksi intohimoihini kuuluu tanssi, korvikset ja teet!"

 

KIEDO

Kiedo kietaisuvyöt valmistetaan Pirkanmaalla teollisuuden ylijäämänahasta sekä kotimaisesta kasviparkitusta poronnahasta. Laadukkaissa vöissä on laaja kokomitoitus ja voit myös tilata vyösi tilaustyönä omilla mitoillasi. Kietaisuvöillä saat väljätkin mekot laskeutumaan kauniisti, napittoman neuletakin kiinnitettyä ja asuihisi ihan uutta ilmettä. Kapeat vyöt sopivat myös farkkujen kaveriksi. Kiedon kietaisuvyöt on kaavoitettu miellyttäviksi käyttää, ja ne ovat huoltovapaita sekä lähes ikuisia oikein säilytettyinä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Etsitään yhdessä juuri sinun Ommellinen-asuusi sopiva, täydellinen kietaisuvyö!


KUKKAKAUPPA RUUSUPUU

Kukkakauppa Ruusupuu on palvellut asiakkaitaan Jyväskylässä jo 20 vuotta. Kukkien väriloisto ja erilaiset muodot tekevät jokaisesta kukkakimpusta uniikin. Ruusupuu tuo mukanaan muutaman kukkaseppeleen, joita voi lainata valokuvaushetkeen sekä ottaa mukaansa erilaisia kimppuja ja kransseja, joilla kotisi kaunistuu hetkessä! Varmasti aivan ihania kaikki!

MINNA BAKES

Minna bakes leipomo tunnetaan erityisesti näyttävistä kakuista, kauniista kuppikakuista sekä maistuvista macaron-leivoksista. Minna leipoo niin suolaiset kuin makeat herkut kesän juhliin ja herkkuja voi noutaa viikonlopuksi myös leipomomyymälästä mukaan.

Ikuistamisen illassa Minnalla on mukana brownie-leivoksia, macaroneja, kuppikakkuja, marenkeja ja kaikkea ihanaa ja makeaa. Pian nähdään!

 

 

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN IHANIIN VIERAISIIMME JA VIETTÄMÄÄN MUKAVAA SHOPPAILUILTAA OMMELLISELLE!

Tapahtumassa on tarjolla pientä naposteltavaa. Osallistu myös illan aikana arvontaan, jonka palkintona on upea yllätys!  Nähdään Ikuistamisen illassa torstaina 20.4. klo 17-20 Ommellisella!

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods