Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Kesäkauden avajaiset - Ommellinen

Kesäkauden avajaiset

Tervetuloa Ommellisen perinteisiin Kesäkauden avajaisiin lauantaina 13.5.2023 klo 10-14 Ommellisen myymälään Kinkomaalle! 

Myymälässämme pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan kesän upeisiin uutuuksiin. Mitä kaikkea ihanaa valmistuukaan...? Tule yllättymään ja ihastumaan sekä avaamaan kesän odotettu Haaremihaalari-kausi! Vautsi vau! Vieraiksemme Kohtaamisten päivään saapuvat Elvari, Koi Design, Marjaana Niskanen -Design sekä Meggua.

Kesäkauden avajaiset ovat myös oiva äitienpäivävinkki! Ilahduta äitiä yhteisellä retkellä kotimaisten vaatteiden ja tuotteiden pariin tai tule etsimään äidille lahjaksi ihana yllätys! Nähdään pian, tervetuloa Ommelliselle!

 

ELVARI

Korupäällikkö Elvarin pinkeistä pinkein ja makeista makein kesäkiertue saapuu Ommellisen pihaan! 💓 Kääks, mitä koruja! Väriä, hymyä, huumoria. Semmosta se Elvari on, Suomalaista käsityötä. Tervetuloa viettämään mukavaa päivää makeiden korujen parissa!

  

KOI DESIGN

Koi Design – koruja arjen kauneudesta

Pieni paja Jämsässä valmistaa rakkaudella koruja sinunkin arkeesi. Koi Design luottaa käsintekemiseen ja haluaa korujen ilmentävän arjen yksilöllisyyttä ja toistuvuutta viimeistelystä tinkimättä. Oivaltava orgaaninen muotoilu saa asiakkaat näkemään koruissa itseään kiinnostavia asioita ja korujen yhdisteltävyys toimii kantajansa arjen peilinä. Korusarjat suunnitellaan ja valmistetaan Keski-Suomessa käsityönä, laadukkaista materiaaleista suurella ilolla ja rakkaudella.

Tervetuloa tutustumaan!

 

MARJAANA NISKANEN -DESIGN

Marjaana Niskasen printit ja kuosit syntyvät elämänveikeydestä kummuten sekä arkipäivän kauneudesta hulmuten. Tuotevalikoima koostuu kodin käyttö- ja somistetuotteista, jotka ovat myös erinomaisia lahjaideoita. Graafisen pelkistetyt tuotteet sopivat tyyliltään monenlaiseen elämänmenoon ja kutkuttelevat muistoja hetkistä ilon ja lempiasioiden ääreltä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! 

 

MEGGUA


Ommellisen Kesäkauden avajaisiin nousee Megguan ainutkertainen burgergrilli. Megguan Kreetta on tunnettu suussasulavista burgereistaan ja niiden makumaailmoista. Näitä burgereita yleensä jonotetaan ihanassa grillintuoksussa, nauru raikaa ja tunnelma on käsinkosketeltavaa. Megguan burgerit kasataan rakkaudella suoraan grillin kuumalta parilalta. Niissä maistuvat lähituottajien tuotteet ja maut, jotka sulavat yhteen. Ensipuraisulla yllätyt, toisella ihastut ja kolmannella rakastut.
Megguan burgergrilli on avoinna vain ja ainoastaan lauantaina klo 11-14 välisenä aikana. Ota tyhjä mahanpohjasi mukaan ja suuntaa Ommelliselle grillin tuoksuun.


TERVETULOA TUTUSTUMAAN IHANIIN VIERAISIIMME JA VIETTÄMÄÄN MUKAVAA SHOPPAILUPÄIVÄÄ OMMELLISELLE!

Tapahtumassa on tarjolla pientä naposteltavaa. Osallistu myös päivän aikana arvontaan, jonka palkintona on upea yllätys!  Nähdään Kesäkauden avajaisissa Ommellisella la 13.5. klo 10-14!

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ommellinen Oy,
Sääksjärventie 1
40930 Kinkomaa

Puh.  044 239 7469

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods