Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Pehmoiset isänpäivälahjat Ommelliselta - Ommellinen

Pehmoiset isänpäivälahjat Ommelliselta

Hemmottelee isää kotimaisella isänpäivälahjalla! Ompelimme paljon upeita vaateuutuuksia miehille, jotka varmasti ovat isän mieleen. Kurkkaa upeat lahjaideamme!

 

Merinovillainen huppari isälle

Laadukas huppari Suomessa neulotusta 100 % merinovillasta. Hengittävä, pehmeä ja lämmin merinovilla toimii hupparissa upeasti ja lupaa käyttäjälleen mahtavia kokemuksia arjen eri tilanteissa. Malli on hieman muokattu Ommellisen perinteisestä miestenhupparista. Huppu on hieman istuvampi, jotta sen voi halutessaan sujauttaa esim. talviurheillessa kypärän sisään ja hiha- & helmaresori ovat kaikki samaa merinovillaa. Hupparit tulevat myyntiin verkkokauppaan perjantaina 3.11. klo 20.

 

Miesten kotimaiset collegehousut

Miesten collarit ovat mukavat, rennot ja suoralinjaiset olohousut. Housuissa on syvät ja isot taskut sekä vyötäröllä 4,5 cm leveä kuminauha kera tyylikkään Ommellinen-nyörin. Näissä housuissa viihtyy paikassa kuin paikassa! Yhdistä collegehousuihin Ommellinen huppari tai tyylikäs Collaripaita.

 

Miesten kotimainen T-paita

Ommellisen miehen T-paita on rento ja tyylikäs, malliltaan hartioista istuva ja pitkä. Sivusaumat kaartuvat hieman eteen ja tuovat t-paitaan ilmettä. Ommellisen makea teeppari on arjen paras ystävä! Uusia upeita T-paitoja matkaa verkkokauppaamme pe 3.11. klo 20. Ilahduta isää vaikkapa tyylikkäällä Friba-paidalla!

 

 

Isälle pipo ja lapaset

Pipo on ihana lahjaidea isälle, joka haluaa luoda pipolla ilmettä pukeutumiseen. Syyspipo on muita pipojamme hieman matalampi ja ehkäpä siksi sitäkin mageampi. Pipo on ylellisen pehmeää 100 % merinovillaa! Mikä väreistä olisi isän lemppari?

 

Ompele itse upea isänpäivälahja!

Isänpäivän kunniaksi julkaisemme kaksi uutta ompelukaavaa miehille: Collarihousut sekä Collaripaidan. Valikoimastamme löydät myös miesten T-paidan ja hupparin kaavat. Ompele isälle koko setti ja tee iskä super-onnelliseksi! Uutuuskaavat tulevat myyntiin pe 3.11. klo 20.

Ompele isälle upeista uutuuskankaistamme!

Hyvää isänpäivää ja paljon onnea!

 

Kuvat: Anne Kalliola

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods