Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA MA-PE 10-17 MYYMÄLÄ AVOINNA MA-PE 10-17
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Kesän parhaat paketit ovat pehmeitä – nappaa vinkit lahjoihin! - Ommellinen

Kesän parhaat paketit ovat pehmeitä – nappaa vinkit lahjoihin!

Kesän juhliin on ilo astella lahja tai tuliainen mukanaan. Mutta mitä antaa lahjaksi, siinäpä vasta kysymys! Lahjan toivoisi tietenkin olevan saajalleen mieleinen, tuovan iloa ja päätyvän kovaan käyttöön. Ostamalla kotimaista, tuo lahja hyvää mieltä saajan lisäksi sen tekijälleen. Ommellisen vaatteet ja petivaatteet ommellaan Jyväskylässä.

Lapselle

Kätevä narureppu sopii niin rannalle kuin kaupungillekin. Pieneen tilaan sujahtava reppu on helppoa ottaa mukaan ja huhu kertoo, että koululaisen mielestä nämä näyttävät tosi cooleilta.

Ommelliselta löytyy myös vaatelahjoja lapsille koossa 86-152. Kääräise pakettiin suloinen mekko tai käytännöllinen t-paita, kuoseissa ja väreissä riittää valinnanvaraa.

Narureput

Hääparille

Ommellisen petivaatteet ovat rakkautta ensi silmäyksellä, sillä unelmapehmeät puuvillasatiinipetivaatteet saattelevat hääparin kohti onnellisia unia. Valitse lahjansaajille mieluisin kuosi, vaihtoehtoja on monia aina romanssista ruusuista veikeisiin pöllöihin.

Ommellinen petivaatteet

Ystävälle

Olisiko ihana antaa kotimainen vaatelahja, mutta et ole varma lahjansaajan tyylistä tai vaatekoosta? Lahjakortti on aina varma valinta ja ostoksen voi tehdä helposti netistä tai vierailemalla myymälässämme Jyväskylässä.

ommellinen lahjakortti

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods