Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18 & LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18 & LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Kesän ihanimmat festariasut – mikä on Sinun suosikkisi? - Ommellinen

Kesän ihanimmat festariasut – mikä on Sinun suosikkisi?

Sataa tai paistaa, kesä on tehty elämyksistä ja tapahtumista. Joko sinulla on liput taskussa omille suosikkifestareillesi? Sitten onkin seuraava askel pohtia, millainen on oma festarityylisi! Me Ommellisella kokosimme muutaman suosikkiasumme inspiroituen kesän suosituimmista tapahtumista. 

Paras asu muuntuu niin porottavaan helteeseen kuin yllättävään viimaan, siksi kannattaa suosia kerrospukeutumista. Illan viiletessä tai sadekuuron yllättäessä on parasta, kun mukana on lämmintä vaatetta. Maximekko toimi aina ja sen helma suojaa tilanteen mukaan porotukselta, viimalta tai hyttysiltä. Yläosaksi kannattaa varata lämmin merinovillainen pantso tai rennon tyylikäs rentoilutakki. Rentoilutakkeja on valmistumassa juuri uusi erä! Festareilla voi myös hyvällä mielellä pikkuisen revitellä ja pukeutua arjesta poikkeavasti - sitä varten ovat upeat kuosit ja hurmaavat värit. Paras asu ei jää kaappiin kesärientojen jälkeenkään, vaan saa käyttökertoja uudelleen ja uudelleen.

 

Ruisrock-look 

Pue päällesi klassikot, joka toimivat aina. Musta mekkonen ei ole tylsä vaan tyylikäs ja sitä voi piristä omaan tyyliin sopivilla asusteilla. Jalkaan rennot tennarit ja olet valmis tanssimaan aamuun saakka!


Pori Jazz-look

Piknik-viltti, herkulliset eväät ja leppoisasti soljuva jazz – tässä mekossa et jää seinäruusuksi. Loista kilpaa auringon kanssa värikkäässä ja iloisessa mekkosessa. 


Suomi Pop-look

Kukaan ei voi olla allapäin, kun jalassa on kirahvipöksyt. Näitä ei suotta kutsuta Lempihousuiksi, sillä ne ovat yhtä aikaa tyylikkään skarpit ja hurmaavan mukavat. Yläosaksi voi yhdistää mustaa tai valkoista Lempaipaidan muodossa ja parasta on, kun saa samistella yhdessä ystävän kanssa!


Hangon Regatta-look

Hiio-hoi, raitaa näkyvissä! Merellisiin tunnelmiin sopii klassinen raita, mutta tällä kertaa päivitettynä kesän raikkaimpiin sävyihin. Onko valintasi klassinen punainen vai pirteä keltainen? Verkkokaupasta löydät molemmat vaihtoehdot. Mereltä tuivertavan tuulen vastustajaksi voit nakata kassiin myös rentoilutakin ja laittaa sen päälle tarvittaessa. 


Iskelmäfestarit-look

Anna helman hulmuta tanssin tahdissa. Kesän kauneimmassa hameessa on auringonkukkia ja kauniisti laskeutuva helma. Vyötäröllä kauniina yksityiskohtana solmittava vyö. Tältä reissulta kannattaa unohtaa kömpelöt käsilaukut ja sujauttaa tavarat asuun sopivaan narureppuun.


Kun asu on valmis, on aika nauttia musiikista, ihmistä ja ajasta ystävien kanssa.

Nautinnollista tapahtumakesää!



Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods