Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA MA-PE 10-17 MYYMÄLÄ AVOINNA MA-PE 10-17
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Näin ihanat vaatteesi syntyvät - Ommellinen

Näin ihanat vaatteesi syntyvät

Me Ommellisella suunnittelemme sellaisia vaatteita, joita haluamme myös itse käyttää. Sen vuoksi mukavuus, laatu ja onnellinen arki ovat vaatesuunnittelumme lähtökohtana. Ennen kuin vaate pääse tuotantoon, on se kaavoitettu, sarjontatestattu ja todettu käytössä toimivaksi, hyvin istuvaksi ja erityisen ihanaksi.

Suunnittelemme ja ompelemme vaatteet omassa ompelimossamme Kinkomaalla, aivan Jyväskylän kupeessa. Myymälässä sijaitsee samassa rakennuksessa ja voit aina myymälävierailun yhteydessä kurkistaa myös ompelimomme puolelle ja nähdä, miten uudet lempivaatteesi syntyvät. Uskomme, että on erityisen ihana käyttää vaatetta, kun tietää kuka sen on ommellut!

 

Kotimaisen vaatteen valmistus

Aloitamme vaatteen valmistamisen laakauksella. Laakaaminen tarkoittaa, että laskostamme kangasta useita kerroksia päällekkäin leikkuupöydälle. Alimmaiseksi tulee "reikäpaperi", mikä pitää laakan paikoillaan ja päälimmäisen kerroksen päälle silitämme kaava-asetelman, jonka mukaan leikkaamme pystyteräleikkurilla kaavan osat irti. Asetelma sisältää vaatteen kaikki kappaleet ja usein samaan asetelmaan mahtuu vaatteesta riippuen n. kolme eri kokoa. Korkean laakan leikkuu vaatii tarkkaa kättä, mutta myös notkeutta. Toisessa kädessä on suojana teräsverkosta tehty suojakäsine ja toinen ohjaa leikkuria.

 

Leikkaamisen jälkeen kaavan osat niputetaan siihen järjestykseen, missä kappaleet otetaan vaiheittain ompeluun ja niput siirretään ompelimoon odottamaan vuoroaan. Meillä Ommellisella kaikki toiminnot tapahtuvat saman katon alla, joten kaavan osatkin matkaavat ompelimoon vain muutaman metrin.

 

Taitava ja huolellinen työnjälki

Meillä Ommellisella kaikki tapahtuu saman katon alla: vaatteen suunnittelu, ompelimo, verkkokauppa sekä kivijalkamyymälä. Ompelimossamme työskentelee kuusi, upeaa ammattilaista. Heidän käsissään kaavan osat yhdistyvät valmiiksi vaatteiksi. Jokainen ompelija työstää omaa työvaihettaan. Vaiheet on listattu tuotekorttiin, jolloin jokainen tietää, mikä ompeluvaihe tulee seuraavaksi. 

Laadukkaat kotimaiset vaatteet

Laatu ja huolellisuus ovat meille tärkeitä kriteereitä, siksi käymme viimeistelyvaiheessa vaatteen jokaisen sauman läpi ja putsaamme ylimääräiset langanpätkät pois.

Viimeistelyyn kuuluu myös silitys, joka antaa valmiille vaatteelle huolitellun loppusilauksen. Viimeistelyssä vaatteelle tehdään vielä lopullinen laatutarkastus. Viimeistely- ja silityspiste sijaitsevat meillä aivan ompelimon vieressä. Se helpottaa ja nopeuttaa prosessia ja mukavaa, että koko työporukka on lähellä toisiaan.

Valmis vaate matkaa seinän taakse myymäläämme ja kuvauksen jälkeen verkkokauppaamme. Käy kurkkaamassa, mitä kaikkea ihanaa olemme viime aikoina ommelleet ja löydä kotimaisista vaateihanuuksista omat lempparisi! Lupaamme, että kotimainen vaate on laadukas, se kestää hyvin käyttö- ja pesukertoja ja voit viettää sen kanssa paljon ihania hetkiä!

 

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods