Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Minkälainen on mukava kesävaate? - Ommellinen

Minkälainen on mukava kesävaate?

Kesä on ihanaa aikaa nauttia lämpimistä päivistä ja rentoutua. Me Ommellisella uskomme, että rentoutuminen sujuu sutjakammin, kun on pukeutunut supermukavasti. Tutustu Ommellisen ihaniin, ilmaviin ja rentoihin kesävaatteisiin!

Ilmavuus on kesävaatteiden a ja o. Lämpiminä päivinä on tärkeää pukeutua vaatteisiin, jotka eivät liimaannu kiinni vaan antavat iholle tilaa hengittää. Kevyet ja ilmavat kankaat, kuten puuvilla ja pellava ovat miellyttäviä kesävaatteiden materiaaleja. Luonnonmateriaalit ovat hengittäviä ja auttavat pitämään olon viileänä kuumina päivinä.

Me Ommellisella suosimme väljiä ja malliltaan rentoja kesävaatteita, joissa on tilaa liikkua.  Myös vaatteiden väri ja kuviointi vaikuttaa mukavuuteen. Vaaleat värit heijastavat paremmin auringonvaloa kuin tummemmat sävyt, joten ne auttavat pitämään kehon viileämpänä. Kauniit kuosit luovat kesäisen fiiliksen ja näyttävät upeilta!

 

Trikoomekko, joka sopii jokaiseen kesäpäivään

Uusi upea Lempimekkonen on yhdistelmä Lempipaitaa ja mekkosta täydellisessä suhteessa. Lempimekko sopii nimensä mukaisesti moneen menoon ja makuun – ja ihan jokaiseen kesäpäivään. Lempimekkonen on kevyt ja kaunis yllä ja jatkaa lempivaatteenasi myös syksyllä, sillä mekko näyttää ihanalta neuletakin alla ja Leggareiden kaverina.

 

Muodikas Housuhame

Housuhame yhdistää housujen mukavuuden ja vapauden sekä hameen elegantin ulkonäön. Ommellinen Housuhame on ilmava ja tyylikäs ja levenee näyttävästi alaspäin. Housuhameessa on taskut ja vyötäröllä kujassa kuminauha. Yhdistä Housuhame saman värisen paidan kanssa tai stailaa upeita yhdistelmiä. Housuhameen kaveriksi suosittelemme Ommellisen Kolmiopaitaa, Luottopaitaa tai ihanaa Lempipaitaa.

 

Laskosmekko on ihana kesämekko

Laskosmekko on ilmava ja trendikäs kesämekko, jossa on rento ja helppo olla. Laskokset vyötäröllä luovat tyylikkään sekä viimeistellyn ilmeen ja lyhyet hihat tuovat sopivasti kepeyttä kokonaisuuteen.

Laskosmekko on suloinen vaate, jonka kanssa voit yhdistää myös vyön tai vaikkapa Ommellisen pehmeät Leggarit. Sujauta jalkaan tennarit, maiharit tai balleriinat ja vietä ihania hetkiä kotimaisessa Laskosmekossa päivästä ja tilanteesta toiseen.

 

Haaremihaalari on hyvän mielen vaate

Ei kesää ilman Haaremihaalaria! Haaremihaalari on lunastanut paikkansa kaikkien aikojan mukavampien kesäasujen joukossa. Haalari on super-super-rento: yläosastaan se on toppimainen ja istuva, lanteilta väljä ja ilmava. Hellesäällä haalarin lahkeet on helppo nostaa ylös lahjekuminauhojen avulla.

Ommellisen tutkimuksien mukaan Haalari-fanit viihtyvät erinomaisesti kesäfestareilla, mökeillä ja lomareissuilla. Ehkä sinäkin olet jo bongannut yhden ihanan haalari-fanin?

 

Hulmu, Hulmis, Hulmuhelma - rakkaalla mekolla on monta nimeä

Ommellinen Hulmuhelmamekko on vaatekaapin klassikko, jonka A-linjainen malli ja hulmuava helma sopii ihan jokaiselle. Hulmuhelma on täydellinen juhlavaate, sillä juhlan jälkeen mekko ei jää vaatekaappiin vaan pääse viettämään kanssasi ihania hetkiä uudestaan ja uudestaan. 

Hulmuhelmamekossa on taskut ja täyskellohelma, joka tuo mekkoon näyttävyyttä ja aaltomaisuutta. Jos haluat korostaa vyötäröä, kokeile mekkoa vyön kanssa. Kiedon kietaisuvyö on suosikkimme, sillä se sopii kauniisti mekon tyyliin. Let’s hulmutellaan koko kesä!

 

 

Kellohameet kääntävät päät

Kellohelmahame on tyttömäinen, tyylikäs ja suorastaan huumaavan hulmuava. Kellohelmahameen helma on ympyrä. Leikkasimme hameen kankaan täydestä leveydestä, jotta kellohelma saatiin täysiin oikeuksiinsa ja se pyörähtelee kauniisti.

Hame sopii moneen tyyliin ja yläosaa vaihtamalla voi luoda toinen toistaan upeampia asukokonaisuuksia.

Yhdistä hame  LuottopaidanKolmiopaidan tai Lempipaidan kanssa ja valmistaudu pyörimään muut pyörryksiin.

 

Kietaisumekon kauneudessa

Kauniissa Kietaisumekossa yhdistyvät sopivassa suhteessa herkkyys, leikkisyys sekä mukavuus. Malli korostaa kauniisti dekolteeta sekä vyötäröä ja kiedottavuutensa ansiosta istuu upeasti erilaisille vartalotyypeille. 

Klassinen Kietaisumekko sopii osaksi tyylikästä toimistopukeutumista, mutta on myös täydellinen juhlavaate. Lisää mekkoon koruja ja korkokengät ja olet juhlien upea kuningatar. Yhdistämällä mekkoon tennarit tai sandaalit luot Kietaisumekosta monipuolisen vaateystävän arkeen.

 

 

Kesän klassikko Pellavahame 

Tänä kesänä halusimme täydentää valikoimaamme myös upealla pellavavaatteella, sillä mielestämme pellava luonnonmateriaalina sopii hyvin täydentämään Ommellisen materiaalipalettia. 

Pellava on kestävä ja hengittävä materiaali, joka hylkii likaa, imee kosteutta hyvin ja kuivuu nopeasti. Viileällä säällä pellava lämmittää ja lämpimällä säällä saa ihon tuntumaan viileältä. Oikein hoidettuna pellavavaate on pitkäikäinen ja siksi ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta.

Ommellinen Pellavahame tarjoaa tyylikkyyttä ja mukavuutta. Se on täydellinen valinta kesäisiin päiviin, kun haluat tuntea olon raikkaaksi ja ihanaksi. Yhdistä silloin hameen kanssa bambuinen Lempipaita ja suuntaa ystävien kanssa mansikkaleivoksille kesäkahvilaan.

 

LEA on suloinen kesätunika

A-linjainen, isoilla sivutaskuilla varustettu LEA-tunika on ihana ja taatusti mukava käyttää. Tunikan materiaalina on miellyttävä ja joustava trikoo. Yhdistä LEA-tunika Leggareiden, farkkujen tai shortsien kanssa ja olet valmis sekä huoliteltu tilanteesta toiseen.

 

 

Maxihame on pitkä trikoohame

Maxihame on juhlavan pitkä trikoohame ja sen juju on korkea vyötärö, jonka voi halutessaan taittaa kaksinkerroin. Maxihameessa on taskut ja ihanasti laskeutuva pitkä helma. Tyylikäs ja mitä mukavin hame on täydellinen valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Yhdistä Maxihame esimerkiksi Lempipaidan tai Luottopaidan kanssa ja olet taatusti valmis keäsn seikkailuihin.

 

Tutustu lisää Ommellisen naisten kesäuutuuksiin!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods