Täydelliset, pitkät housut - Ommellinen

Täydelliset, pitkät housut

Siistit ja mukavat housut ovat vaatekaapin perusta. Miellyttävän tuntuiset housut luovat hyvän olon ja tekevät pitkistäkin palaveripäivistä juhlaa. Täydelliset housut sopivat kauniisti erilaisten yläosien kaveriksi ja auttavat luomaan upeita asukokonaisuuksia tyylin ja tilanteen mukaan.

Ommellisen valikoimasta löydät tyylikkäät ja ennen kaikkea mukavat pitkät housut. Housuillamme on Avainlippu-tunnus ja olemme ommelleet ne työtiloissamme Kinkomaalla, Keski-Suomessa. 

 


Siistit ja tyylikkäät Luottohousut

Oletko sinäkin kaivannut täydellisiä pitkiä housuja, jotka sopivat kaikkeen ja kaiken kanssa? Me Ommellisella kaipasimme ja siksi ompelimme uudet, upeat Luottohousut. Luottohousut ovat ihanan yksinkertaiset ja selkeät, suoralahkeiset klassikkohousut. Ajattomat Luottohousut sopivat niin juhliin kuin arkipukeutumiseen ja niihin on helppo yhdistellä erilaisia yläosia. Upea toimistotyyli syntyy yhdessä Särmä-paidan tai Panchon kanssa ja rento arkiasu esimerkiksi Lempipaidan seurassa.

Ompelimme Luottohousut sileästä ja laadukkaasta puntoneuloksesta. Kotimaisena käsityönä valmistetut Luottohousut kestävät hyvin käyttö- ja pesukertoja, siksi voit nauttia niistä pitkään, hyvillä mielin.

🖤 Vyötäröllä kuminauha

🖤 Taskut

🖤 Täyspitkät lahkeet

🖤 Suora malli

 

 

Laskoshousut luovat mukavuutta

Laskoshousuissa olet aina mukavuusalueellasi, sillä mukavuus on näiden housujen tärkein missio. Laskoshousujen laskokset luovat yläosaan väljyyttä ja liikkumisvaraa, ja siksi ne istuvat kauniisti monelle eri vartalotyypille. Laskoshousuissa on kapeneva lahje ja ne ovat hieman vajaamittaiset. Sujauta housujen kaveriksi vaikkapa ihana Särmä-paita tai upea Villapoolo-uutuus. 

Kun kaipaat helppohoitoisia ja miellyttäviä pitkiä housuja, tutustu upeisiin Laskoshousuihin. Ompelimme ne Sinulle rakkaudella käsityönä, sileästä ja laadukkaasta puntoneuloksesta. 

🖤 Vyötäröllä kuminauha

🖤 Taskut

🖤 Laskokset vyötäröllä

🖤 Hieman vajaamittaiset lahkeet

🖤 Kapeneva malli

 

 

Stailit collegehousut

Kolmiocollarit ovat siistit collegehousut, joissa voit suunnata tyylikkäänä vaikkapa toimistoon. Housut ovat saaneet nimensä kolmiomaisista taskuista, jotka luovat ilmeikkyyttä ja muotoa housujen yläosaan. Lahkeensuut ovat trendikkäästi käärityt ja nilkkapituiset. Kolmiocollareiden nuorekas ja rento malli sopii kotisohvalta leppoisaan toimistotyöhön. Yhdistä kaveriksi esimerkiksi Lempicollege tai lempeä Sporttipaita.

🖤 Vyötäröllä kuminauha

🖤 Taskut

🖤 Käärityt, nilkkapituiset lahkeet

🖤 Kapeneva malli

 

 

Ompelukaava naisten housuihin

Mukaviin ja lempeisiin housuihin voit sujahtaa myös itse ommellen. Laajasta kaavavalikoimastamme löydät Laskoshousujen, Kolmiocollareiden, Housuhameen, Collarihousujen sekä Lempihousujen kaavat sekä kangasvalikoimasta upeita vaihtoehtoja niin puntoneuloksesta, joustocollegesta kuin trikoostakin. Helppojen ompelukaavojemme sekä ohjevideoidemme avulla onnistut varmasti!

 

 

Ommelliselta löydät laajan valikoiman kotimaisia housuja naisille niin arkeen kuin juhlaan. Kun kaipaat tyylikkäitä, suoria housuja, rentoja collegehousuja tai legginssejä, löydät meiltä etsimäsi. Tutustu Pitkät housut -valikoimaamme ja ihastu täydellisesti istuviin, mukaviin housuihin, jotka voit unohtaa yllesi. 

Ihastu myös Sporttileggareihin, Housuhameisiin sekä mukaviin Unihousuihimme!