Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Ommellinen x Design Pylsy - Ommellinen

Ommellinen x Design Pylsy

Design Pylsy on keski-suomalainen yritys, jonka tarina kertoo suomalaisesta luovuudesta, tinkimättömästä laadusta ja rakkaudesta pohjoismaiseen luontoon. Olemme saaneet nauttia Anun suunnittelemasta designista jo 36 vuoden ajan. Tänä vuonna Design Pylsyn tarina tulee päätökseen, Anun jäädessä ansaitulle eläkkeelle. Anun eläkepäätöksen myötä meille Ommelliselle avautui suuri kunnia osaltamme jatkaa Design Pylsyn tarinaa.

Design Pylsy on syntynyt Anun intohimosta muotoiluun ja käsityöhön. Hän haaveili jo nuorena luovasta urasta ja päätti toteuttaa unelmansa perustaessaan oman design-studionsa. Anua inspiroi suomalainen luonto, kulttuuri ja perinteet, ja nämä elementit ovatkin olleet keskeisessä roolissa yrityksen matkan varrella.

Design Pylsy -tuotteet heijastavat suomalaisen muotoilun perinteitä ja modernia tyylikkyyttä. Niissä yhdistyvät pohjoismaisen minimalismin selkeys ja suomalaisen luonnon inspiroimat värit ja muodot. Design Pylsy tunnetaan sisustustuotteista, asusteista ja erityisesti naisten vaatteistaan.

 

Yhteistyö Ommellisen kanssa

Tänä keväänä Anu otti meihin yhteyttä ja tiedusteli, olisimmeko osaltamme kiinnostuneita  jatkamaan hänen elämäntyötään. Anu toivoi erityisesti, että Pohjolan hirvi -mallisto saisi jatkumon yhtä rakastavissa ja hellissä käsissä. Otimme yhteistyöehdotuksen ilolla ja kiitollisuudella vastaan! Mallisto mahdollisti meille uudenlaisia materiaaleja ja uusia, upeita vaatemalleja. Pohjolan hirvi -malliston lisäksi usea Anun suunnittelema pellavavaate sai jatkaa tarinaansa meillä Ommellisella.

 

Uniikki Pohjolan hirvi -mallisto 

Pohjolan hirvi -malliston kuosi on syntynyt suomalaisten kalliomaalausten inspiroimana. Uudelleen tyylitelty kalliomaalaus on piirretty kankaalle niin suurena, että kuvio näkyy vain graafisina viivoina. Koska Pohjolan hirvi -raportin korkeus on lähes kolme metriä, on jokainen vaate uniikki, kuvion kohdistuessa vaatteeseen aina eri tavalla. Juhlavaan Pohjolan hirvi -mallistoon kuuluu mekko, haalari sekä paita ja housut. 

 

 

Pohjolan hirvi -haalari

Pohjolan hirvi -malliston haalari on erityisen kaunis ja näyttävä. Haalarissa on erillinen vyö, taskut sekä leveät lahkeet, jotka lisäävät juhlavuutta. Hihojen kauniit halkiot ovat paitsi kaunis yksityiskohta, tuovat ne yläosaan myös liikkuvuutta. Pohjolan hirvi -haalari sopii juhlaan ja yhtälailla kesäkaduille tennareiden kanssa. Tässä voisi olla täydellinen asuvalinta myös kevään tuoreelle ylioppilaalle!

 

Pohjolan hirvi -housut ja paita

Jos haluat haalaria monikäyttöisemmän, mutta yhtenäisen asukokonaisuuden, on valintasi Pohjolan hirvi -housut sekä paita. Paita sopii kauniisti myös farkkujen kanssa ja näyttää tyylikkäältä jakkutakin alla. Paidan hihoissa olevat halkiot lisäävät liikkumavaraa. Paidan helmassa on kuminauha, jonka avulla istuvuutta on helppo säädellä. Housujen vyötärökuminauha on vain takana, sen ansiosta etuosa on selkeä, siisti ja istuva. Leveät lahkeet luovat juhlavuutta ja tyylikkyyttä. Asu sopii juhlaan, mutta myös tyylikkääseen työpukeutumiseen.

 

Pohjolan hirvi -mekko 

Upea, kaunis ja uniikki juhlamekko, joka luo suorastaan kuninkaallisen olon! Pohjolan hirvi -mekko on täydellinen valinta hää- ylioppilas- ja rippijuhliin. Mekossa on irtovyö ja taskut. Vaate on ihanan kevyt päällä ja hulmuaa kauniisti liikkeessä. Laskoksen edessä tuovat väljyyttä ja arvokkuutta. Tämä mekkokaunotar on vaatekaapin ikimuotia ja kulkee kanssasi juhlasta toiseen!

 

Laatu ja kotimainen valmistus 

Kuten Design Pylsyllä, myös meillä Ommellisella kotimaisuus, laatu ja kestävyys ovat kaiken tekemisemme lähtökohtana. Haluamme varmistaa, että jokainen tuote on huolella suunniteltu ja valmistettu kestämään aikaa sekä täyttämään asiakkaidemme korkeat laatuodotukset.

Pohjolan hirvi -vaatteet on ommeltu laadukkaasta, kevyestä puuvillasatiinista. Kuosi painetaan meille, kuten myös Anulle aikoinaan, Printscorpiolla Aitoossa. Vaatteet ommellaan samassa ompelimossa Tampereella kuin alunperin. Meille on kunnia-asia, että yhteistyön myötä saamme työllistettyä lisää tekstiilialan osaajia Suomessa.

Pohjolan hirvi -mallisto ei ole vain muotia, vaan se on kunnianosoitus Pohjolan upealle luonnolle ja sen ainutlaatuiselle kauneudelle. Kiitos Anu, että saamme jatkaa hienoa elämäntyötäsi!

 

Tutustu upeaan Pohjolan hirvi -mallistoon!

Pohjolan hirvi -malliston vaatteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Vaatteilla on Avainlippu-tunnus.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods