Upea naisten verryttelypuku - Ommellinen

Upea naisten verryttelypuku

Vetoketjullinen verryttelytakki on ollut pitkäaikainen haaveemme, sillä vetoketjullisia takkeja ei ole aikaisemmin ollut Ommellisen valikoimassa. Nyt pystyimme sellaisen toteuttamaan ja olemme siitä erittäin iloisia ja tyytyväisiä! Takkeja koristaa itse suunnittelemamme vetoketju, Ommellinen-yksityiskohdilla. Tutustu upeisiin, kotimaisiin verryttelytakkeihimme sekä niihin yhteensopiviin verkkahousuihin ja siirry mukavuusalueellesi!

 

Naisten kotimainen verkkatakki

 

Verkkatakki naisille

Meillä Verkkaritakin suunnittelu lähti liikkeelle tarpeesta saada kevyt ja rento, ympärivuotinen takki, joka sopii niin kotoiluun kuin lenkkipolullekin. Verkkatakki on vyötäröpituinen ja se näyttää upealta myös farkkujen kaverina. Verkkatakissa on taskut ja korkea kaulus. Vetoketju on mattamainen, joten se ei tunnu viileältä tai ärsytä ihoa.

Ompelimme naisten verryttelytakkeja pehmeästä, Suomessa painetusta verkkarikankaasta, kolmesta eri kuosista. Materiaali on lämmin, pehmeä ja laadukas ja se kestää erinomaisesti pesu- ja käyttökertoja. Verkkarikangas kuivuu myös pesun jälkeen nopeasti. Suosittelemme Verkkatakille hienopesua nurinpäin 40 °C:ssa. Verkkaritakissa on myös aurinkosuoja (UPF 50).

 

Naisten verryttelytakki


Veryttelytakkiin valitsemamme kuosit ovat näyttävät ja keräävät varmasti katseita ja kehuja. Takkeja koristaa Kuivakukka, Babushka Roses sekä Aralia -kuosimme, jotka ovat suomalaisten kuosisuunnittelijoiden käsialaa. Mikä niistä on sinun suosikkisi?

 


Naisten verryttelyhousut

Verkkatakkien kaveriksi sopivat täydellisesti saman kuosiset Verkkahousut. Ommellisen upeat verryttelyhousut valloittavat kauniiden kuosien lisäksi lyömättömällä mukavuudellaan. Verkkahousuissa voit rennosti olla oma itsesi. Housuissa on taskut, vyötäröllä 5 cm leveä kuminauha ja lahkeensuussa samasta kankaasta ommellut "resorit". Kokeile verkkarihousuja myös neuleen, Särmä-paidan tai yksivärisen Jättihupparin kanssa ja vietä huolettomia, mutta tyylikkäitä hetkiä. 

Ommellisen upeassa ja näyttävässa verkkarisetissä voit mennä minne vaan – tai olla menemättä, ja nauttia vaan rennosta oleilusta kotona. Tarjoamme Verkkatakki ja Verkkahousut -setin yhteishintaan 200 €. Alennus lasketaan automaattisesti kassalla ja siihen voi yhdistää eri kuosiset ja kokoiset tuotteet. Alennus on voimassa sekä verkkokaupassamme että myymälässämme. 

Postitamme tilaukset ripeästi 1-3 arkipäivän sisällä ja meillä on ilmainen postitus yli 150 € tilauksille. Me Ommellisella olemme ylpeitä tuotteidemme laadusta, mutta arvostamme myös sinun tyytyväisyyttäsi, siksi tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Lue lisää palautuskäytännöistämme.


Joko löysit lempparisi pehmeän ihanista verryttelyasuista? Kiiruhda omasi luo meille Ommelliselle ja suuntaa mukavuusalueellesi!

 “Verkkariasu on aivan täydellinen!” -Jenni

 

 

Ommellisen verkka-asu on suunniteltu ja ommeltu Suomessa, omassa ompelimossamme Kinkomaalla, aivan Jyväskylän kupeessa. Sekä Verkkatakilla että Verkkahousuilla on Avainlippu-tunnus. Kiitos, kun teet kotimaisen vaatehankinnan – se on merkityksellistä niin monella tapaa! 🖤