Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18 & LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18 & LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Upeat, kotimaiset vaateuutuudet syksyyn - Ommellinen

Upeat, kotimaiset vaateuutuudet syksyyn

Ommellisen kotimaisista vaateuutuuksista löytyy paljon pehmeää ja lämmintä merinovillaa sekä helppoja ja joustavia vaatteita töihin ja vapaa-aikaan. Vaatteet ovat ajattomia sekä monikäyttöisiä ja niitä yhdistelemällä syntyy upeita settejä syksyyn ja talveen. 

Ommellisen vaatteet suunnitellaan ja ommellaan työtiloissamme Kinkomaalla. Testaamme uudet vaatemallit ja materiaalit aina arkikäytössä usean testihenkilön toimesta. Käytämme testivaatteita paljon ja pesemme niitä normaalin kotipyykin joukossa. Näin voimme taata vaatemallin istuvan erilaisille vartalotyypeille ja materiaalin olevan kestävää.

Syksyn uutuuksia ompelimme joustocollegesta, trikoosta, puntoneuloksesta sekä merinovillasta. Merinovilla materiaalina sopii käytettäväksi ympäri vuoden, mutta juuri nyt se tuntuu erityisen ylelliseltä, kun ulkona sää viilenee. Ommellisen merinovillaiset syysuutuudet on ommeltu Suomessa neulotusta, laadukkaasta merinovillasta, joka on mulesing-vapaata. Suosimme lyhyitä toimitusmatkoja aina kun se on mahdollista, siksi merinovilla matkaa meille Orivedeltä, joustocollege Längelmäeltä ja trikoot Euroopasta.

 

Merenvihreä merinovillainen liivi

Malli on 175 cm pitkä ja hänellä on päällään merenvihreä, merinovillainen Villaliivi, koko XS/S, musta Peukkupaita kokoa S ja Laskoshousut koossa M.

 

Tyylikäs merinovillaliivi poolokauluksella 

Villaliiviin yhdistimme poolopaidan ja liivin hyvät ominaisuudet. Syntyi upea Villaliivi pitkillä sivuhalkioilla ja poolokauluksella. Villaliivi on ommeltu Suomessa neulotusta, laadukkaasta merinovillasta. Siinä on kapea kaulus, jotta se pysyy kauniisti ryhdikkäänä takinkin alla. Valitse juuri sinulle sopiva merinovillainen liivi kauniista, murretuista sävyistämme.

Sujauta Villaliivi Peukkupaidan tai vaikkapa Mekkotunikan päälle ja saat ihanaa lisälämpöä viilenevään syksyyn. Alaosaksi sopii Laskoshousut tai leveälahkeiset Villahousut. Merinovillaliivi ja Villahousut ovat yhdessä trendikäs paketti ja erityinen suosikkimme!

Lue lisää merinovillaisen vaatteen hoito-ohjeista.

 

 

Kuviollinen trikoopaita
Kuvassa vasemmalla 168 cm pitkällä mallilla on päällään Peukkupaita Niitty-kuosilla sekä Laskoshousut, molemmat koossa M. Oikeanpuoleisilla malleilla on päällään Peukkupaidat Ikebana Vuokko ja Pikkuvuokko kuoseissa sekä Villahousut. Mallien vaatteet ovat koossa XXL ja he ovat 165 cm ja 163 cm pitkiä.

 

Pitkähihainen peruspaita pienellä twistillä

Aina on tarvetta peruspitkähihaiselle! Trikoinen Peukkupaita on vaatekaapin luottovaate, joka sopii niin neuletakin kuin liivin alle, mutta on kaunis ihan sellaisenaan. Peukkupaidan juju on extrapitkät hihat ja peukkureiät, jotka auttavat pitämään kämmenet lämpimänä. Jos toimistossa on viileää, tietokoneen näpyttely sujuu mukavammin Peukkupaita päällä, kokeile vaikka. Ompelimme Peukkupaitaa useasta kuosista sekä mustasta trikoosta. 

 

 

Siistit ja ryhdikkäät housut töihin

Laskoshousut ovat siistit ja ryhdikkäät housut, jotka sopivat täydellisesti toimistoon. Housut ovat mukavat päällä, sillä vyötärökuminauhan ansiosta niissä ei ole vetskaria tai ihoa painavia neppareita. Myös vyötäröllä olevat laskokset luovat käyttömukavuutta ja väljyyttä yläosaan. Laskoshousujen kapeneva lahje näyttää upealta niin tennareiden kuin nilkkureiden kanssa.

Taskullisten housujen materiaali on helppohoitoinen puntoneulos eikä se rypisty pitkänkään työpäivän aikana. Housuihin ei tule polvipusseja eikä niitä tarvitse silittää pesun jälkeen. Ryhdikkäästä materiaalistaan huolimatta, housut eivät hiosta eivätkä ole kuumat. Näistä tuli suosikkihousut toimistoon ja parhaat palaveripöksyt!

 

 Mallilla on yllään merinovillainen, beige Kolmioneule koossa M/L. Malli on 168 cm pitkä.

 

Lämmin ja tyylikäs merinovillapaita

Merinovillainen Kolmioneule on paksua villaneulosta, joten se on ihanan lämmin neule syksyyn ja talveen. Merinovillan tapaan se ei kuitenkaan ole kuuma vaan hengittävä ja lämpöä tasaava. Kolmioneule on naisellinen ja monikäyttöinen neulepusero. Sen juju on kolmionmallinen pääntie. Kaulus kohoaa ylös ja luo elegantin vaikutelman. Leveät pääntien ja hihojen resorit antavat neuleelle ryhdikkään ilmeen. 

Kolmioneule sopii niin Laskoshousujen kuin merinovillaisten Villahousujen pariksi, mutta näyttää hyvältä myös farkkujen ja vaikkapa vekkihameen kaverina. 

Tutustu kaikkiin merinovillaisiin vaatteisiimme.

 

 

Merinovillainenpaita ja -housuhame
Vasemman puoleisella mallilla on yllään merinovillainen Kolmioneule ja Villahousut burgundin värisenä. Malli on 175 cm pitkä ja hänellä on neule koossa XS/S ja housut koossa S. Keskellä mallilla on yllään sama setti farkun värisenä. Malli on 168 cm pitkä ja hänellä on paidasta koko M/L ja Villahousuista M. Oikeassa reunassa upea asu on tummanharmaana. Malli on 162 cm pitkä ja hänellä on koot XS/S ja housuista XS.

 

 

Veikeät ja vastustamattomat, merinovillaiset housut

Näin mahtavia Villahousuja on vaikea vastustaa! Ommellisen merinovillaiset Villahousut ovat culottes-tyyliset, leveälahkeiset housut, jotka on ommeltu laadukkaasta merinovillaneuloksesta. Vaikka materiaali on painavaa, Villahousut ovat kevyet ja ihanan ilmavat päällä. Jos tykkäät Ommellisen Housuhameesta, lupaamme että rakastat myös uusia Villahousuja. Näissä housuissa on vaan niin helppo olla! 

Huomaathan, että merinovillahousujen painava materiaali laskeutuu jokaisen päällä eri tavalla. Vartalon mittasuhteet ja koon valinta vaikuttavat lahkeen pituuteen. Tarkista oikea koko tuotteen mittataulukosta, mutta muista että villaneuloksen ominaisuuksista johtuen, ne laskeutuvat päällä housun pituusmittaa pidemmiksi.

Yhdistä Villahousuihin samanvärinen Kolmioneule tai Villaliivi tai yhdistele ihania värejä keskenään!

 

 

Collegemekko Hulmuhuppari
Hulmuhuppareissa on hurmaavat syysvärit! S-kokoinen, okran värinen mekko on 175 cm mallin yllä ja tummanvihreä XS-koossa 162 cm mallin yllä. Leggareista kuvassa on mustat sekä upeat Camo-kuosiset.

 

 

Kotimainen collegemekko kellohelmalla

Kotimaisesta joustocollegesta ommeltu Hulmuhuppari jatkaa kesäisen ja supersuositun Hulmuhelmamekon jalan jäljissä. Myös Hulmuhupparissa on kellohelma, jonka ansiosta mekko aaltoilee kauniisti. Kotimaisessa collegemekossa on taskut, huppu ja hupussa upeat, Suomessa valmistetut Ommellinen-nauhat. Solmi nauhat rusetille tai anna niiden liihotella vapaana. Tässä mekossa on mukava olla, sillä se on rento ja tyylikäs yhtä aikaa. Luo erilaisia tyylejä yhdistämällä Hulmuhuppariin Ommellisen mustat tai kuosilliset Leggarit. 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods