Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Etsimme sinua, viimeistelijä - Ommellinen

Etsimme sinua, viimeistelijä

Ommellisen hymyileväinen poppoo kaipaa uutta tekijää joukkoonsa. Olisitko sinä etsimämme viimeistelijä?  

Ommellinen on muuramelainen vaatteisiin ja kankaisiin keskittyvä yritys, joka tunnetaan kotimaisuudesta, laadukkaista tuotteista, erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä aurinkoisesta tekemisen meiningistä. Valmistamme vaatteemme omissa tuotantotiloissamme Kinkomaalla ja samoissa tiloissa toimii myös ikioma kivijalkamyymälämme.  Juuri nyt haemme ensisijaisesti vaatetuotantomme viimeistelyyn tehokasta ja ripeää tekijää. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta viimeistelystä, mutta rakkaus käsillä tekemiseen ja tekstiileihin on tehtävän kannalta tärkeää. Työpäiviisi kuuluu vaatteiden putsauksen ja silityksen ohella ompelimon avustavia työtehtäviä. Viimeistelyn lisäksi työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelutyö myymälässämme. Tarjoamme vakituisen työn, ihanan työyhteisön sekä pienen ja ketterän yrityksen edut. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Meille on tärkeää, että työntekijämme nauttivat työstään ja siksi sinun tulee aidosti pitää järjestelmällisestä tavasta tehdä työsi tehokkaasti ja huolellisesti. Viimeistelijänä olet keskeisessä roolissa lopullisen tuotteen laadun varmistamisessa. Jokainen vaate on ostajalleen ainutlaatuinen teos - siksi kunkin työvaiheen tulee täyttää laatukriteerit jokaisen tuotteen kohdalla ja viimeistelijänä sinä pidät viime kädessä huolen siitä, että myyntiin menevien tuotteidemme laatu on sitä mitä tavoitellaan. 

Me tarjoamme sinulle työympäristön, jossa jokainen päivä on täynnä iloa ja vauhtia. Jatkuvasti vaihtuvat kuosit ja tuotteet sekä upeat asiakkaamme tuovat työhön väriä ja vaihtelua. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan tapaan tehdä päivittäistä työtä ja voit olla varma, että ideoitasi arvostetaan ja kuunnellaan.

Mikäli sydämesi sykkii vaatteille, kankaille sekä käsillä tekemiselle ja koet saavasi iloa ihmisten parissa työskentelystä, voit hyvinkin olla etsimämme tekijä. 


Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen laura@ommellinen.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Soitamme ja kutsumme haastatteluun henkilökohtaisesti. 

 

EDIT: Paikka on täytetty ja löysimme viimeistelijän tiimiimme! Kiitos kaikille hakijoille ja Ommellisesta kiinnostuneille! 🖤

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods