Siirry tekstiin
Myymälä avoinna ti-pe 10-18, la 10-14 Myymälä avoinna ti-pe 10-18, la 10-14
Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Vältä vaatestressi – pukeudu kotimaiseen kesän juhlissa - Ommellinen

Vältä vaatestressi – pukeudu kotimaiseen kesän juhlissa

Kesä on täällä ja se tuo tullessaan kevätjuhlat, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja häät! Me Ommellisella rakastamme juhlia, mutta emme juhlia edeltävää vaatestressiä. Siksi valikoimistamme löytyy monta kaunista ja mukavaa vaatetta, joita yhdistää kotimaisuus ja korkea laatu.

Toimiva juhlavaate on sellainen, jossa on hyvä olla ja tunnelma nousee arjen yläpuolelle. Haluamme, että suosikkivaatteesi saa mahdollisimman paljon käyttöä ja siksi monet vaatteistamme muuntuvat arjesta juhlaan vain asusteita vaihtamalla. Hyvä juhlavaate ei jää pölyttymään vaatekomeroon.

Ulkonäön lisäksi vaatteelta vaaditaan toimivuutta. Hyvän vaatteen voi sopivalla tavalla unohtaa ylleen; se ei kiristä, sitä ei tarvitse asetella ja sen kanssa on helppoa liikkua. Juhlavaatteelle asetetaan korkeat odotukset, sillä sen tulee toimia monessa tilanteessa: pitkällä illallisella istuen tai pikkutunneille tanssien. Vaatteemme sisältävät elastaania, jonka ansioista kangas on joustavaa, eikä rypisty helposti. Ommelliselle on erityisen tärkeää, että vaatteemme pysyvät kauniina monessa menossa ja ne päällä voi tuntea olonsa upeaksi.

 

Ommellisen valikoimasta löytyy juhlaan sopivaa vaatetta moneen makuun. Haluaisitko säväyttää upealla kuosilla tai sävyllä, vai luotatko mieluummin klassiseen mustaan? Me toivomme, että jokainen saa kantaa juhlavaatteensa ylpeänä. Usein käykin niin, että joku ihmettelee, mistä tuo ihana asu oikein onkaan. Tuntuu mukavalta kertoa kantavansa kotimaista designia ja suomalaista työtä.

Nautitaan kesästä ja sen ihanista juhlista!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods