Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA MA-PE 10-17 MYYMÄLÄ AVOINNA MA-PE 10-17
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Kesän monipuolisin Luottomekko - Ommellinen

Kesän monipuolisin Luottomekko

Me Ommellisella haluamme tehdä vaatteita, joiden kanssa saat unohtaa asukriisit. Uskomme, että uusi Luottomekkomme on juuri sellainen. Kerromme miksi!

Mitä monipuolisempi ja mukavampi vaate on, sen enemmän se saa käyttökertoja. Suomen kesä on aivan liian lyhyt mekkojen säilyttämiseen kaapissa, siksi teimme Luottomekon. Se on monipuolinen vaate, jonka asustamalla saat siitä asun niin terassille, päiväkodin tai koulun kevätjuhlaan, kesäteatteriin, huvipuistoon, valmistujaisiin ja rannalle. Pue sen kanssa farkkutakki, nahkatakki, bleiseri tai neule, sama vaate saa ihan uudenlaisen ilmeen. Toki mekko toimii kauniisti ihan sellaisenaan.


Luottomekkosi on holkkihihainen ja siinä on pyöreä pääntie. Se on tyylikkästi nilkkapituinen, helman alta saa vilkkua tilaisuuteen sopivat kengät. Lupaamme, että tämä näyttää hyvältä niin korkkareiden, tennareiden kuin rantasandaalien kanssa. Mekko on mitoitukseltaan väljä ja koon valinnalla voit määritellä sen luonteen. Pienempi koko on istuvampi , suurempi taas rennompi. Hyvältä näyttää joka tapauksessa! Vyön avulla mekko näyttää aina tyylikkäältä. Sen voi asettaa lantiolle, vyötärölle tai vaikka rintojen alle. Grillijuhlien jälkeen voit pakata vyön laukkuun ja antaa kankaan laskeutua rennosti.


Luottomekossa on helppoa olla ja liikkua, sillä materiaali on mukavaa ja joustavaa. Mustassa mekossa on sivuhalkio, kuosillisissa halkiota ei ole. Haluatko hurmata upealla kukkakuosilla, ihastuttaako kesäisen vihreät peikonlehdet vai luotatko klassiseen mustaan? Samalla vaatteella on monta tyyliä, valitse omasi!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods