Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Mitä kotimaisuus minulle merkitsee? - Ommellinen

Mitä kotimaisuus minulle merkitsee?

Kotimaisuus on sitä, että aamulla työpaikan oven avatessani sisältä kuuluu jo tasainen koneen surina. Se on sitä, että tiedän kahdeksan muun ihmisen jakavan tätä vastuuta kanssani.

Kotimaisuus on sitä, että tiedän vaatteen ommelleen henkilön lempiruoan ja tiedän hänen viihtyvän työssään. Tiedän hänen myös tekevän työnsä aina laadukkaasti ja sydämellä. Tiedän myös, että hän saa työstään vastineeksi kuukausipalkkaa sekä elämää työtä laajemmin ymmärtävän työnantajan. 

Kotimaisuus on sitä, että voin ajella muutaman kymmenen kilometrin päähän näkemään, kuinka yksivärinen joustocollegemme neulotaan. Se on sitä, että pääsen uuden yhteistyökumppanin tiloihin näkemään, mitä eri vaiheita kankaanpainantaan sisältyy. Sitä, että saan videoita ja tekstareita, kun omat tuotteemme alkavat valmistua. 

Se on myös sitä, että sunnuntaiaamuna kuuman aamukahvin seurassa saan pohtia uusia kuoseja, värejä ja mahdollisuuksia kuosisuunnittelijoiden kanssa. Se on sitä, että pääsen itse näkemään ja olemaan mukana kangastaiteen valmistumisessa. 

Kotimaisuus on myös sitä, että voi kaiken kiireen keskellä unohtaa monta asiaa ja silti onnistua. Sitä, että voi soittaa, pyytää apua ja saada tarrat, tuotekortit yms. pikana suoraan kotiovelle. Se on myös sitä, että ompelumerkkien valmistaja soittaa ja esittää parantavan ehdotuksen tehtyyn suunnitelmaan. 

Kotimaisuus on vastuullisuutta. Huolenpitoa ihmisistä ja ympäristöstämme. Kotimaisuus on sitä, että sinun on mahdollista päästä työtiloihimme ja nähdä, miten vaatteesi on valmistunut. 

Kotimaisuus on välittämistä ja yhdessä tekemistä. 


Liisa Häkli, Ommellisen yrittäjä

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods