Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18 & LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18 & LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Kevään uutuuksissa helmat hulmuaaaaaa - Ommellinen

Kevään uutuuksissa helmat hulmuaaaaaa

Ommellisen kevään uutuudet ovat naisellisia ja tyylikkäitä, mutta ennen kaikkea mukavia, keveitä ja ilmavia päällä. Ja ne helmat ja lahkeet  ne hulmuavat vastustamattomasti! Nämä ihanuudet tulevat kyllä huomatuksi ja keräävät hymyileviä katseita. Kurkista, mitkä ovat sinun suosikkisi!

 

Hurmaava Hulmuhelmamekko

Hulmuhelmamekko on kaunis, täysin uudenlainen mekkomalli Ommellisella. Toiveenamme oli kehittää mekko, joka olisi näyttävä, hartioista istuva ja mukava päällä.  Mekossa on leveä helma, joka on ommeltu ympyrän muotoisesta kappaleesta. A-linjainen helma on varsinainen katseiden vangitsija, sillä se laskeutuu upeasti ja hulmuaa liikkuessa aaltomaisesti. Lyhyeiden hihojen ansiosta mekon olemus on kevyt ja kesäinen. 

Hulmuhelmamekkoon on helppo yhdistää Rentoilutakki ja sen ilmettä voi muuttaa erilaisilla vöillä ja vyötärönauhoilla. Lisää särmää saa laittamalla farkut mekon alle ja päälle vaikkapa nahkatakin.

Hulmuhelmamekko sopii mukavuutensa ansiosta kaikkiin tilanteisiin, mutta erityisesti toivomme, että pyörähtelisit tämä mekko päällä puutarhajuhlissa, tanssilavoilla ja kesäfestareilla. Mekon tyyliin sopisi illan päätteeksi romanttinen kävely merenrannassa… Hmm, näihin kuviin ja tunnelmiin olisi ihanaa teleportata itsensä jo nyt. :)

 

Housuhame on kevään ja kesän hitti 

Housuhame on uudistettu versio Lempihousuista, jotka ovat olleet yhdet Ommellisen suosituimmista housuista. Housuhame levenee alaspäin ja sen lahkeet hulmuavat naisellisesti. Housuhame on siisti ja tyylikäs vaate, joka sopii niin arkeen, töihin kuin juhlaankin. 

Culottes-tyyppinen Housuhame on kevyt ja ilmava ja sen vuoksi erittäin mukava päällä. Housuhameeseen on helppo yhdistää erilaisia yläosia ja tyylejä. Omat suosikkimme ovat Luottopaidat, Lyhyet hupparit sekä Rentoilutakit. Housuhameen vyötäröllä on leveä kuminauha ja sivuilla taskut. Sen materiaalina on trikoo, jossa on 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania.

 

Trendikäs Lyhyt huppari 

Lyhyt huppari on syntynyt Ommellisen oman tiimin toiveista tehdä vajaamittainen huppari, joka jää kivasti farkkujen ja Housuhameen vyötärön päälle. Hupparin helman voi laittaa osittain housujen sisään tai jättää trendikkäästi päälle. Paidan ilmettä voi myös muokata käyttämällä alla yksiväristä tai kuviollista toppia.

Hupparissa on vajaamittaiset hihat, jotka on mukava kääriä sopivalle korkeudelle. Raakareunat sekä helmassa että hihansuissa lisäävät kepeyttä. Yksivärisen hupparin materiaali on kotimaista joustocollegea, jossa on 93 % puuvillaa ja 7 % elastaania.

Tutustu & ihastu uutuuksiin!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods