Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Raksa, oi raksa - Ommellinen

Raksa, oi raksa

Ommellinen on pian 8-vuotias! Vilkkaan alakoululaisen tavoin meitäkin voisi kutsua reippaaksi ja kekseliääksi, mutta ennen kaikkea rohkeaksi. Rohkeus ja luottamus tulevaan sytytti meissä halun lähteä laajentamaan Ommellista – ihan konkreettisesti.

Ommellisen työtilat sijaitsevat tällä hetkellä Jyväskylän Sarvivuoressa olevassa liikehuoneistossa. Kun muutimme tänne, meitä oli minun ja Jessen lisäksi kaksi muuta työntekijää ja tilat olivat juuri sopivat ompeluun, suunnitteluun ja kivijalkamyymälään. Nyt 5 vuoden jälkeen, meitä onkin täällä jo huikeat 15 Ommellista ja rekrytoimme kevään aikana lisää. Tilat tälle väkimäärälle ovat sanomattakin hyvin ahtaat, siis todellakin ahtaat, mutta hymysuin olemme arkeamme täällä tallanneet ja vieri vieressä töitä tehneet.

Pohdimme Jessen kanssa muutaman vuoden ajan nykyisen kiinteistön hankkimista ja laajentamista, kunnes rohkeus rakentamiseen syntyi. Rohkeutta lisäsi se, että isälläni on vankkaa kokemusta ja ymmärrystä hallirakentamisesta. Iskä lupautuikin olemaan apuna projektin kaikissa vaiheissa <3.


Tontti valikoitui nykyisen kiinteistön lähelle ja “oikealle puolelle” Muuramen rajaa. Onhan Ommellinen muuramelainen yritys. Myös meidän yrittäjien työmatka lyhenee entisestään muutamaan sataan metriin.

10.6.2021 Ommellisen tiimi fiilistelemässä uudella tontilla.

Asetimme uuden toimitilan tavoitteeksi saada lisää tilaa työlle, ihmisille ja asiakkaille. Toivomme, että vierailu Ommellisella olisi aina elämyksellinen ja unohtumaton. Nykyisessä myymälässämme tunnemme, että tilanpuute on este monen idean toteuttamiseen, kuten asiakastilaisuuksien ja vierailujen järjestämiseen. Myös ompelimon työtehtävät määräytyvät tällä hetkellä pitkälti tilojen ehdoilla, joten emme voi toimia yhtä tehokkaasti kuin toivoisimme.

Rakennusprojekti on kestänyt pian vuoden. Ommellinen on ollut koko projektin pääurakoitsija, mikä tarkoittaa että työtä on tehty paljon itse. Oman osaamisen lisäksi on käytetty paikallisia urakoitsijoita LVI, sähkö yms. töissä.

Projektissa on ollut sama arvomaailma kuin kaikessa Ommellisen tekemisessä: olemme pyrkineet käyttämään mahdollisimman paljon lähialueen toimijoita ja kotimaisia valmistajia. Esimerkiksi seinäelementeiksi valikoitui Ruukin elementit, portaat valmistaa Caava Muuramesta ja kalusteet syntyvät puusepänliike Astikaisella, ihan muutaman kilometrin päässä.

 7.10.2021 Ensimmmäinen yhteinen kahvihetki uusien seinien sisäpuolella.

Vuoden mittaisessa rakennusprojektissa kaikenlaiset tunteet ovat nousseet pintaan. On ollut onnistumisia ja epävarmuutta, väsymystä ja malttamatonta odotusta, innostumista ja toisena hetkenä asioiden syvällistä mietiskelyä. Hyvänä asiana ja bonuksena projektin aikana monesta yhteistyökumppanista on tullut ystävä ja esimerkiksi LVI-Rentola Oy:n yrittäjien kanssa on jaettu elämää ja yrittäjyyttä myös tätä projektia laajemmin.

Hetki vielä ja pian pääsemme muuttamaan uusiin tiloihimme! Toivomme muuton selkeyttävän työtämme, lisäävän tehokkuuttamme ja työmotivaatiotamme sekä ennen kaikkea tuovan onnellisemman – siis ommellisemman – myymäläkokemuksen ihanille asiakkaillemme. Olen todella ylpeä, onnellinen ja kiitollinen, että uskalsimme olla rohkeita ja lähteä tähän projektiin.

 

Haluamme Jessen kanssa jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia projektissa mukana olleita, rakasta perhettä ja tietenkin lempityyppejämme Ommellisella – Kiitos kun olette jaksaneet tukea meitä urakan ajan. 

 

Liisa
Ommellisen yrittäjä

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods