Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA MA-PE 10-17 MYYMÄLÄ AVOINNA MA-PE 10-17
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Kiitos kaikille asiakaskyselyyn vastanneille! - Ommellinen

Kiitos kaikille asiakaskyselyyn vastanneille!

Järjestimme vuoden alussa asiakkaillemme kyselyn selvittääksemme missä olemme onnistuneet ja missä asioissa voisimme parantaa. Kyselyn tulokset on nyt paketoitu ja päällimmäinen tunne on kiitollisuus siitä, että niin moni halusi vastata ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Saimme kaikkiaan lähes 2700 vastausta ja valtavan määrän hyvää palautetta. 

Kiitokset ihanasta Ommellisesta! Teillä on mahtava asenne maailmaa kohtaan vaikka valittu ala ei ole helppo. Kotimaisuus on itselle valtavan tärkeää ja huippua nähdä miten siitä teillä pidetään kiinni. Teidän ansioista olen viimein itsekin uskaltanut taas ajatella omaa pukeutumista ajatuksella: ole näkyvä! Ja se tuo itselle valtavasti hyvää oloa! Samoin kuin teidän kankaista ompeleminen :)” 


On upeaa nähdä, että kotimaisuus on teille yhtä merkityksellistä kuin meillekin. Suurin osa teistä valitsi kotimaisuuden arvoksi, joka Ommellisesta tulee mieleen ensimmäisenä. Kotimaisuus on kiistatta yksi vahvimmista pilareistamme. Luotamme, että Suomessa asiat tehdään huolellisesti ja turvallisesti ja käyttämällä kotimaisia toimijoita ja materiaaleja voimme osaltamme tukea suomalaista työtä.  

“Ehdottomasti sitä, että tuotteet ovat niin pitkälle kotimaisia! Arvostan sitä ja Ommelliselta ostaessani tulee hyvä mieli, kun tiedän tukevani suomalaista vaateteollisuutta.” 

Myös laatu ja mukavuus saivat paljon ääniä ja ne ovat myös meille kaiken tekemisen lähtökohtia. Ommellisen tuotteet on tehty kestämään aikaa ja tuomaan iloa arkeen ja juhlaan. Tuotteet ovat yksinkertaisia, mutta niistä löytyy aina jokin ommellinen juju, mikä on helppo tunnistaa.  

Olette onnistuneet kehittämään hyvin yksinkertaisia mutta tyylikkäitä vaatteita jotka ovat yhtäaikaa äärimmäisiä mukavia päällä ja käytännöllisiä mutta myös käyvät vaikka synttäri juhliin. Suuri faninne :)” 


Ommellisen kivijalkamyymälää kehuttiin viihtyisäksi ja että siellä on kiva asioida ja tavata tuttuja, iloisia kasvoja. On myös hienoa tietää, että tuotteet syntyvät seinän toisella puolella ja kuulla kuinka ompelukoneet surisevat. Ommellisen asiakaspalvelua pidettiin ystävällisenä ja siitä olemme erityisen mielissämme. Osa vastanneista harmitteli, kun asuu kauempana eikä ole päässyt vierailemaan myymälässämme tai ei tohdi tilata verkkokaupasta sovittamatta tuotetta. Lupaamme auttaa tässä asiassa ja tehdä enemmän livelähetyksiä, joissa vaatteet esitellään eri kokoisten mallien yllä. Toivottavasti se auttaisi hahmottamaan paremmin, kuinka vaate istuu omalle vartalotyypille.
 

Muutama teistä antoi meille myös hyviä ajatuksia toimintamme kehittämiseen. Ajoittain asiakaspalvelussamme on ruuhkaa ja viesteihin vastaaminen saattaa hieman kestää. Tässä lupaamme kuitenkin petrata entisestään ja varata enemmän resurssia myös someviestinnälle. Pahoittelut, mikäli olet joutunut vastausta meiltä odottamaan! Joku toivoi myös aktiivisempaa palvelua myymälässä ja tähän sovimmekin jo uusia toimintatapoja. Asiakaspalvelutilanne vaatii aina sosiaalista osaamista ja asiakkaan toiveiden sanatonta tulkitsemista. Olemme myymälässämme teitä varten, joten nykäisethän myös rohkeasti hihasta, jos kaipaat apua valinnoissasi! 

“Toivon että saatte uuden toimitilan valmiiksi :) Annoin arvion 9 myymälässä asioimisesta täyden kympin sijaan koska myymälässä asioiminen on ajoittain ahdasta.” 

 

Täällä jo innosta puhkuen annamme ideoidemme lentää ja ajatusten virrata. Annoitte meille paljon aineksia tulevaan ja ja tulemme parhaamme mukaan ottamaan ne huomioon tulevissa toiminnoissamme. Toivelistanne ykköseksi nousivat pilkahdukset meidän arjestamme ja tähän haasteeseen tartumme hetimiten. Toivoitte myös enemmän ompeluvinkkejä, vaate-esittelyjä sekä livejä ja niitä lupaamme toteuttaa.  

 “Toivon, että livet jatkuvat, sillä ne ovat mahtavia sekä yhdessä ompelut ovat antoisia.”  

“Joskus instassa oli video, jossa näytettiin miten Ommellisen kaavoja käytetään ja miten niistä aletaan työstämään vaatetta. Tämäntyyppiset "vinkkivideot" kiinnostaa ainakin minunkaltaista aloittelevaa ompelijaa.” 

Sitä onnellisuutta ja iloa joka teidän tekemisessä huokuu! Livet ovat mahtavia, etenkin kun uutuuksia näkyy monen eri kokoisen ja pituisen ihmisen päällä. Helpottaa korona-aikana netistä tilaamista. ”   

Vuosi 2022 tulee olemaan Ommelliselle ainutlaatuinen, sillä luvassa on niin uusia kankaita, kaavoja kuin vaatteitakin sekä keväällä kovasti odotettu muutto uusiin, upeisiin tiloihin. Haluamme jatkossakin avoimesti jakaa matkaamme teidän kanssanne ja lupaammekin vauhdintäyteisiä otoksia Ommellisen arjesta – riemua, luovuutta ja yhdessä tekemisen iloa. 

Mieltämme lämmittää, että tuotteemme sekä toimintamme tuo iloa ja väriä niin monen arkeen ja kuinka tiivisti haluatte kulkea tätä matkaa yhdessä kanssamme. 

Tehän olette meille se arjen väriläiskä ja perimmäinen syy koko Ommellisen olemassaololle – iso kiitos siis että olette! 

Teidän ansiosta olen alkanut ommella itse vaatteita. Lisäksi vaatekaappi ei ole täynnä mustia vaatteita, vaan värejä ja kuoseja.”  

Iso kiitos koko Ommellisen tiimille kaikista ihanuuksista, joita valmistatte. Teistä huokuu vahva osaaminen ja tekemisen ilo, jotka välittyvät asiakkaalle asti. Vaatteille tulee erityinen merkitys, kun tietää, ketkä ovat valmistaneet ne. ”  


Tästä on hyvä jatkaa, kiitos vielä kovasti jokaiselle vastanneelle <3

Toivoo Liisa ja koko Ommellisen tiimi 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods