Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Rentoilutakki sopii niin toimistoon kuin kotoiluunkin - Ommellinen

Rentoilutakki sopii niin toimistoon kuin kotoiluunkin

Ajatus rennosta ja siististä, monen tilanteen luottokaverista, on ollut Rentoilutakin lähtökohtana. Muutama vuosi sitten katukuvassa vilahteli silloin tällöin pitkiä, tyylikkäitä ja näyttäviä neuletakkeja – Ajattelimme heti, että tuollaisen mekin haluamme. 

Ommellisen matka oli näiden ajatusten heräillessä vielä suhteellisen alussa ja moni vaate pohjautui monilta osin johonkin aiempaan kaavaan. Toki näin on usein yhä, mutta nykyisin uskallamme lähteä liikkeelle myös tyhjältä pöydältä. Ensimmäiset pari vuotta pidetyin vaateemme oli selkeästi hupparitunika ja niinpä lähdimme tekemään rentoilutakkia sen kaavan pohjalta. Miksi keksiä pyörää uudestaan, kun peruselementit ovat jo kohdillaan?

Rentoilutakissa on raglanhihat sekä hieman muotoiltu, pitkä miehusta. Takin etureunat osuvat edessä yhteen, mutta käytössä takin on tarkoitus elää käyttäjänsä vierellä rennosti lämpöä tuoden. Takissa on iso huppu, mikä tuo näyttävyyttä, mutta samalla lisää käytännöllisyyttä. Takissa on myös isot taskut, joihin mahtuu kaikenlaisia aarteita. Taskut on ommeltu takin päälle, jolloin painavakaan tavara ei vedä takkia ikävästi vinoon. Tähän takkiin kääriytyminen luo onnellisuutta.

 

Rentoilutakit valmistetaan Suomessa 

Rentoilutakit valmistetaan pääasiassa kotimaisesta, Längelmäellä neulotusta joustocollegesta tai Orivedellä neulotusta 100 % merinovillasta. Merinovilla on mulesing-vapaata ja sen pehmeys tuntuu ihoa vasten miellyttävältä. Meidän onnellisuutemme lisääntyy, kun tiedämme tämänkin tuotteen valmistuvan materiaaleja myöten Suomessa. 

 

Rentoilutakki on monikäyttöinen

Alusta saakka Rentoilutakki on ollut yksi mallistomme suosikkituotteista. Eri tyyleihin ja tilanteisiin sopiva vaate, mitä voit käyttää sisällä tai kevään korvilla myös päällystakkina hieman lämpöä tuoden. Rentoilutakki sopii myös juhlaan pitkän helman ja hyvin siistin, suoralinjaisen mallin ansiosta. Rentoilutakin alle sopii erinomaisesti vaikka Lempihaalari, Solmutunika tai Luottopaita. Miksei kesällä Luottomekko tai mikä tahansa muu ihana kesävaate. Rentoilutakki on erinomainen vaatevalinta vuoden ympäri ja uskommekin, että monikäyttöisyyden ansiosta kukaan näiden vuosien aikana itselleen takin hankkineista ei valintaansa kadu. Olisiko takissa jo aineksia klassikoksi? Kenties, ainakin käyttäjien määrän perusteella. 

Ja hei – tämä päällä rohkeat voivat myös pyöräillä! Takki päälle ja polkimet viuhumaan – olo on kuin Batmanilla konsanaan :)

Paljon värivaihtoja

Rentoilutakkista on useita ihania värivaihtoehtoja. Mikä on sinun suosikkisi?

TUTUSTU IHANIIN RENTOILUTAKKEIHIN JA LÖYDÄ OMA SUOSIKKISI

 

                                 

 

Pidä huolta tuotteestasi

Rentoilutakki on laadukasta ja kestävää materiaalia, joka kestää hyvin käyttöä. Joustocollegetakki tulee pestä hienopesussa nurinpäin 40°C ja merinovillaiselle suosittelemme tuuletusta, villapesu vain tarvittaessa nurinpäin 30°C.

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods