Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Vaatelaastarilla jatkat vaatteen käyttöikää - Ommellinen

Vaatelaastarilla jatkat vaatteen käyttöikää

 

Oleko jo kokeillut Vaatelaastareita? Vaastelaastari on hieno suomalainen innovaatio, jonka avulla jatkat helposti sisä- ja ulkovaatteiden käyttöikää. Laastari on siis varsinainen ekoteko ja vastuullinen valinta!

Meidän mielestä jokainen vaate on arvokas ja toivomme, että jokainen saa nauttia lempivaatteestaan mahdollisimman pitkään. Joskus voi kuitenkin sattua ja tapahtua: lempparihousuihin ilmestyy pieni reikä tai lempipaidan rasvatahra ei lähde pesussakaan pois. Silloin Vaatelaastari rientää apuun!

Halusitpa paikata, peittää tai koristella – Vaatelaastari tarjoaa siihen helpon ja nopean ratkaisun. Laastari kiinnittyy näppärästi hankaamalla muutamassa minuutissa, ilman silitystä tai ompelua. Korjaaminen sujuu vaikkapa patikkaretkellä tai laskettelurinteessä! 

Vaatteiden korjaaminen on jo itsessään ekoteko, mutta vastuullisuutta lisää tieto, että Vaatelaastareiden kangas on valmistettu muovipullojätteestä. Laastari soveltuu useimpiin tekstiileihin niin joustaviin kuin joustamattomiinkin. Esimerkiksi toppahousut, verkkarit, kengät, tuolit, reput ja treenivaatteet uudistuvat näppärästi laastarin avulla. Vaatelaastarilla paikattu tuote suositellaan pestäväksi max 40 asteessa ja se kestää rumpukuivauksen ja silittämisen. Tarkemmat käyttöohjeet löytyvät pakkauksesta.

 

Näin paikkaat, peität tai koristelet Vaatelaastarilla:

1. Valitse sopivan kokoinen laastari ja irrota Vaatelaastaria hieman kangaspuolelta, vältä tarrapinnan koskemista.

 

2. Aseta paljastunut alue puhtaaseen vaatteeseen. Liu’uta taustapaperi pois.

 

3. Vaatelaastari kiinnitetään hankaamalla voimakkaasti tylpällä esineellä (esim. lusikalla) painaen kovaa pintaa vasten noin minuutin ajan. Valmista tuli! Helppoa vai mitä?

Odota ensimmäistä pesua vähintään 3 vrk, vältä kastelua ja voimakasta venyttämistä, jotta paikka-aine ehtii tarttua pysyvästi.

 

Vaatelaastarit® ovat oululaisen Oikiat Design Oy:n valmistamia. Ommellisen valikoimasta löytyy kaksi erilaista settiä, toinen Ommellisen omalla kuosilla ja toinen suositulla Babushka Roses -kuosilla. Molemmat setit sisältävät 4 joustavaa tarrapaikkaa:  

• 1 kpl musta ovaali (koko 7,5 x 11 cm)

• 2 kpl pyöreä Ommellinen tai Babushka Roses -kuosilla (halk. 7 cm)

• 1 kpl keltainen sydän (halk. 4 cm)

-> KIPAISE KATSOMAAN OMMELLISEN VAATELAASTARIT

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods