Siirry tekstiin
MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14 MYYMÄLÄ AVOINNA TI-PE 10-18, LA 10-14
NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ! NOPEA TOIMITUS 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSIIN SUOMESSA! Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin Suomessa!
Kieli
Ostoskori
Terkkuja Ommelliselta! - Ommellinen

Terkkuja Ommelliselta!

Vaikea uskoa, että muutostamme uusiin tiloihin on vasta kuukausi: olemme kotiutuneet tänne niin hyvin! Tilat ovat ilo silmälle, mutta myös helpottavat ja tehostavat työtämme joka päivä. Myymälästämme tuli upea ja asiakkaat ovat kehuneet sen tunnelmaa, sisustusta ja miten vaatteet tulevat hyvin esille. Olemme hyvin iloisia ja tyytyväisiä lopputulokseen!

Uusien toimitilojemme värimaailma on hiilenmusta, vaalea puu ja salvian vihreä. Sama värimaailma toistuu myös myymälässämme. Se luo rauhallisen ja modernin ilmeen. Vaatteiden ja kankaiden esillelaiton lisäksi olemme panostaneet paljon sovituskoppialueeseen ja sen viihtyvyyteen. Makutuomareille on lokoisa sohva ja raheja sekä leikkipaikka pikkuisille. Sovituskoppien verhot ovat pitkät ja leveät ja ne saa suljettua hyvin. Jokainen viidestä kopista on yksilö, sillä suunnittelimme niihin omintakeiset peilit. Monessako sinä olet jo ehtinyt vierailla?

Kankaille, kaavoille ja kodintuotteille on myös paremmin tilaa uudessa myymälässämme. Kankaiden leikkaus onnistuu vaikka molemminpuolin uutta pöytää ja resorit löytyvät helposti värijärjestyksestä pöydän tason alta.

Ompelimosta kuuluu tuttu, tasainen saumurin surina ja iloinen puheen porina. Uusissa tiloissamme kaikille asioille on paikkansa ja työnteolle on väljyyttä ja ilmavuutta. Kankaan matka vaatteeksi käy jouhevammin ja pystymme paremmin tekemään eri työvaiheita yhtäaikaa. Näyttäisi kuulkaa siltä, että jotakin ihanaa kesävaatetta olisi vielä tulossa! Kerromme siitä myöhemmin lisää.

Verkkokauppatilauksien käsittelylle on oma osionsa ja toimistolaisille ihan ikiomat työhuoneet yläkerroksessa. Kaikki muut tavarat ovat paikoillaan, mutta miten en itse ole vieläkään ehtinyt järjestää omaa huonettani? Niin kuin kuvasta näkyy, vähän vaiheessa vielä ollaan. :) Kun tämä saadaan kuntoon ja minulle vielä oma saumuri, lupaan järjestää säännöllisesti ompelulivejä. Myös vaatelivejä lupaamme entistä enemmän. Odottakaapas vaan!

Ja ne taukotilat – pysähdymme edelleen joka tauolla niitä ihastelemaan! Tila on todella viihtyisä, kotoisa ja kaunis. Tauot eivät ole venähtäneet pitkiksi vaikka sitä alussa pelkäsimmekin, sillä hommaa ja ommeltavaa meillä riittää. Toivottavasti sulla on siellä kaikki hyvin! 

Ihanaa kesän alkua ja olisipa mahtavaa, jos pääsisit kesällä meillä käymään!

Terkuin Liisa

 

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods