Skip to content
The store is open Tue-Fri 10-18 and Sat 10-14 The store is open Tue-Fri 10-18 and Sat 10-14
Delivery in 1-3 days to orders in Finland! Delivery in 1-3 days to orders in Finland!
Free delivery for orders over €150 in Finland! Free delivery for orders over €150 in Finland!
Language
Cart
Hyvinvointi-ilta - Ommellinen

Hyvinvointi-ilta

Vuosi 2023 tulee olemaan Ommellisella kohtaamisten vuosi! Toivomme, että vuosi toisi tullessaan paljon ihania kohtaamisia ja voisimme nauttia niistä myymälässämme erilaisten tapahtumien merkeissä. 

Kohtaamisten vuoden toinen tapahtuma on Hyvinvointi-ilta! Tervetuloa viettämään ihanaa iltaa Ommelliselle yksin tai ystäviesi kanssa keskiviikkona 22.3.2023 klo 17-20. Myymälässämme on vieraina hyvinvointipalveluja tarjoava LeWell. Tule sinäkin!

 


Tervetuloa juttelemaan hyvinvoinnista, jaksamisesta, treenaamisesta tai vaikkapa suosikkiresepteistä LeWELLin valmentajien kanssa! Samalla voit halutessasi mittauttaa, mitä ihon alta löytyy. Maksuton kehonkoostumusmittaus kertoo mm. lihasmassan määrän, lihastasapainon, viskeraalirasvan määrän, kehon nestetasapainon ja paljon muuta! Kannattaa myös osallistua LeWELLin arvontaan, palkintona mahtavia ylläreitä!
LeWELL on Jyväskyläläinen hyvinvoinnin valmennuskeskus. Koulutetut ja kokeneet valmentajamme ovat auttaneet tuhansia asiakkaita eteenpäin heidän hyvinvoinnin poluillaan, oli tavoite sitten jaksaa paremmin arjessa tai juosta puolimaraton ehjänä maaliin.
 
"Me LeWellillä ajatelemme, että personal training on kokonaisvaltaista valmentamista. Valmennus alkaa asiakkaan elämäntilanteen, jaksamisen ja tavoitteiden kartoittamisella. Valmentamisen aikana pyritään muokkaamaan ja vahvistamaan asiakkaan jokapäiväisiä hyvinvoinnin valintoja siten, että ne tukisivat mahdollisimman hyvin tavoitteisiin pääsyä. Treenit, ravinto ja lepo suunnitellaan asiakkaan voimavarojen mukaan ja muutosten vaikutuksia seurataan säännöllisissä tapaamisissa.

 

LeWellillä asiakas kohdataan sellaisena kuin hän on, ja muutoksia tehdään sitä mukaa, kun asiakas on niihin valmis. Sama kaava ei toimi kaikille, vaan jokainen asiakas otetaan vastaan yksilönä ja valmennus rakennetaan hänen tarpeidensa ympärille, oli kyse sitten yksittäisen ohjelman tekemisestä tai pidemmästä valmennuspaketista."

 

Kerro meille, minkälaisia tapahtumia sinä toivoisit myymäläämme tänä vuonna? Voit toivoa vaikkapa vierailevia yrityksiä tai teemapäiviä tai mitä vaan ihanaa mieleesi tulee, otamme ideat ilolla vastaan! Lähetä toiveet sähköpostilla: hanna@ommellinen.fi

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods