Refund policy

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus lukuun ottamatta määrämittaan leikattuja kankaita (koskee myös palakankaita ja yllätyspusseja). Joululahjaksi ostetuilla tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus ostosta seuraavan vuoden 7.1. asti. Kuluttajasuojalain mukaisesti sinulla on oikeus perua etämyynnissä tekemäsi tilaus ilmoittamalla siitä meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautustilanteessa otathan aina mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen suvi@ommellinen.fi, tai soittamalla 044 239 7469.

Palautuksesta aiheutuneet toimituskulut maksaa asiakas. Käytä tuotetta palauttaessa Postin tai Matkahuollon sopimusnumeroa, jotka löytyvät tilauksen kuitista. Palautuskulu 6 € vähennetään palautussummasta.


Postin ohje:
Palauttaminen Helposti-koodilla:
Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia:
Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle Ommellinen Oy ja palautustunnuksemme, joka löytyy tilauskuitista ja vie lähetys postiin.

Matkahuollon ohje:
Voit palauttaa lähetyksen Matkahuollon palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle Ommellinen Oy ja palautustunnuksemme, joka löytyy tilauskuitista ja vie lähetys Matkahuollon palvelupisteeseen.

Palautettavan tuotteen tulee olla pesemätön ja käyttämätön sekä tuotekortin oltava edelleen kiinni vaatteessa. Tarkista tilaamasi kangas AINA ennen pesua ja leikkaamista. Mikäli kangas on pesty tai tuotteeksi valmistettu, on mahdotonta sanoa, koska mahdollinen virhe on tuotteeseen syntynyt ja näin vastuu tuotteesta siirtyy kuluttajalle.

Kun tilaus on palannut takaisin Ommelliselle ja olemme todenneet tuotteen virheettömäksi, maksamme hyvityksen asiakkaan käyttämälle maksutavalle. Liitä palautuksen mukaan saamasi kuitti, missä näkyy palautuksen syy ja allekirjoitus.

Mikäli asiakas on todennut tilaamansa tuotteen virheelliseksi, toivomme mahdollisimman pikaista yhteydenottoa suvi@ommellinen.fi.

Vaihtotilanteessa voit käyttää Postin tai Matkahuollon sopimusnumeroa veloituksetta YHDEN KERRAN. Tämän jälkeen toimituskuluista lähetetään maksulinkki asiakkaalle. Mikäli korvaavaa tuotetta ei verkkokaupasta sillä hetkellä löydy, toimitaan tilanteessa asiakaspalautuksen tavoin.

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli paketti palautuu myyjälle, veloitamme uudelleenlähetyksestä lähetyskulun 6 € sekä palautuksesta aiheutuneet kulut 10 €.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa suvi@ommellinen.fi. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle.