Skip to content
The store is open MON-FRI 10-17 The store is open MON-FRI 10-17
Delivery in 1-3 days to orders in Finland! Delivery in 1-3 days to orders in Finland!
Discounted delivery for orders over €150! Discounted delivery for orders over €150!
Language
Cart
Ommellisen kasvavaan joukkoon kaivataan lisää tekijöitä - etsimmekin sinua myyntityön kuningatar/kuningas!

Ommellisen kasvavaan joukkoon kaivataan lisää tekijöitä - etsimmekin sinua myyntityön kuningatar/kuningas!

Ommellinen on keskisuomalainen vaatteita, kankaita ja kaavoja myyvä yritys, joka tunnetaan kotimaisuudesta, laadusta, erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä aurinkoisesta meiningistä.

Valmistamme vaatteemme tuotantotiloissamme Kinkomaalla ja samoista tiloista löytyy myös Ommellisen kivijalkamyymälä. Etsimmekin parhaillaan myymäläämme myyntihenkistä asiakaspalvelun timanttista osaajaa. Tarjoamme ihanan työyhteisön sekä pienen ja ketterän yrityksen edut.

Meille on tärkeää, että työntekijämme nauttivat työstään ja siksi sinun tulee aidosti pitää ihmisten parissa työskentelystä ja asiakaspalvelutyöstä. Meillä laatu korostuu kaikessa tekemisessämme - pidämme kiinni korkeasta laadusta niin valmistamissamme tuotteissa kuin asiakaspalvelussakin. Jokainen vaate on asiakkaalle ainutlaatuinen teos ja toivomme, että jokainen myymälävierailu on asiakkaalle lämmin ja mieleenpainuva kokemus.

Asiakkaamme ovat meille arvokkaita ja pyrimme aina tarjoamaan loistavaa ja asiantuntevaa palvelua positiivisella otteella - tapahtuipa asiointi myymälässämme tai verkkokaupassamme. Asiakkaiden parissa työskennellessäsi edustat Ommellista eturintamassa ja vaikutat merkittävästi omalla panoksellasi asiakaskokemukseen sekä mielikuvaan, joka asiakkaille Ommellisesta muodostuu. Siksi meille on tärkeää, että sinulla on paloa asiakaspalveluun, olet tekemisessäsi tavoitteellinen, haluat jatkuvasti kehittyä sekä kehittää ja pidät arvossa samoja asioita, mitä Ommellinen yrityksenä edustaa. 

Työ sisältää pääosin myymälä- ja verkkokauppapuolen toimintoihin liittyviä tehtäviä. Työaika ajoittuu pääosin arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 8-14 välille, viikoittainen työaika on 37,5 h. Ajoittain tehtäviisi voi kuulua ompelimon avustavia työtehtäviä ja muuta mukavaa. Tehtävässä on viiden kuukauden koeaika.

Me tarjoamme sinulle työympäristön, jossa jokainen päivä on täynnä vauhtia ja iloista puheensorinaa. Jatkuvasti vaihtuvat kuosit, kankaat, uudet tuotteet sekä ideat ja upeat asiakkaamme tuovat työhön väriä ja vaihtelua. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan tapaan tehdä päivittäistä työtä ja voit olla varma, että ideoitasi arvostetaan ja kuunnellaan. 
Mikäli sydämesi sykkii vaatteille ja kankaille, kotimaiselle käsityölle, odotukset ylittävälle asiakaspalvelulle ja koet saavasi iloa ihmisten parissa työskentelystä, voit hyvinkin olla etsimämme tekijä. 

Työsuhde on määräaikainen 1.8.2024-31.5.2025 tilapäisistä henkilöstömuutoksista johtuen. Määräajan jälkeen tarkastelemme mahdollisuuksiamme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lähetä avoin hakemuksesi ja CV osoitteeseen laura@ommellinen.fi. Tykkäämme myös katsella videohakemuksia! 😉 Työ alkaa elokuussa ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Soitamme ja kutsumme haastatteluun henkilökohtaisesti.
Hakuaika päättyy 21.7.2024, huomioithan että kesälomat vaikuttavat hakemusten käsittelyyn. Käsittelemme hakemuksia viikolla 26 ja seuraavan kerran viikolla 30.
Lisää tietoja avoimesta paikasta saat puhelimitse (044 0480 995/Laura) ja sähköpostilla (laura@ommellinen.fi) viikolla 26.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods