Skip to content
The store is open TUE-FRI 10-18 & SAT 10-14 The store is open TUE-FRI 10-18 & SAT 10-14
Delivery in 1-3 days to orders in Finland! Delivery in 1-3 days to orders in Finland!
Discounted delivery for orders over 150 €! Discounted delivery for orders over 150 €!
Language
Cart
Mukava toimistotyyli

Mukava toimistotyyli

Ommellisen syksyn vaateuutuudet ovat täydellisiä työpukeutumiseen ja toimistotyyliin. Kutsumme tyyliä Ommellisen Easy business -tyyliksi! Se rakentuu mukavista, helpoista ja rennoista vaatteista, jotka näyttävät tyylikkäiltä, siisteiltä ja huolitelluilta pitkänkin päivän jälkeen. Ommellisen Easy business -vaatteet istuvat hyvin. Ne ovat joustavia ja niissä on tilaa liikkua. Toivomme niiden olevan hyvän mielen vaatteita, jotka tuovat ripauksen lempeyttä arkeen ja työpäiviin. Kokoa sinäkin upea toimistotyyli lumoavista uutuuksistamme!

 

Särmä-toimistolook

Särmä on elegantti vaatemalli näyttävällä kilpikonnakauluksella. Korotettu kaulus on imarteleva ja luo vaatteeseen graafista tyylikkyyttä. Särmässä on 3/4-hihat ja sen materiaalina on puuvillaneulos raitaisella tekstuurilla. Ompelimme Särmää paitana sekä myös uutuutena upeaa Särmämekkoa. Valitse herkullisista syksyn väreistä ihanin ja lisää särmää päivääsi!

 

Täydelliset pitkät housut

Oletko sinäkin kaivannut täydellisiä pitkiä housuja, jotka sopivat kaikkeen ja kaiken kanssa? Me Ommellisella kaipasimme ja siksi ompelimme upeat Luottohousut sekä parhaista parhaat Perushousut.

Luottohousut ovat ovat yksinkertaiset ja selkeät, suoralahkeiset klassikkohousut. Ajattomat Luottohousut sopivat niin juhliin kuin arkipukeutumiseen ja niihin on helppo yhdistellä erilaisia yläosia. Upea toimistotyyli syntyy yhdessä esimerkiksi Lempipaidan ja Kimonotakin kanssa. Ompelimme Luottohousut sileästä ja laadukkaasta puntoneuloksesta. Ne kestävät hyvin käyttö- ja pesukertoja, siksi voit nauttia niistä pitkään, hyvillä mielin.

 

Perushousut ovat nimensä mukaiset, perinteiset ja selkeälinjaiset housut arjen ystäväksi. Housuissa on suora lahje, joka toimii upeasti myös vajaamittaiseksi kääräistynä. Niissä on isot taskut sekä vyötärökuminauha. Materiaalina on vahva ja joustava puntoneulos, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Uskomme, että Perushousut ovat vaatekaapista ne housut, jotka eksyvät päälle helposti ja ilman asukriisejä!

 

 

Kevyt ja rento jakkutakki

Näyttävä Kimonotakki viimeistelee ihanan Ommellinen-asusi! Se sopii kauniisti mekkojen kaveriksi ja näyttää upealta esimerkiksi Mielipaidan ja Luottohousujen parina. Takin etukappaleet ovat kaksinkertaiset, minkä ansiosta voit pitää takkia myös huolettomasti auki. Irrallisella vyöllä voit korostaa vyötärölinjaa ja saat takkiin ihanasti muotoa. Alaosaa vaihtamalla takin ilme muuttuu helposti: housujen kanssa tyylikkäänä töihin, mekon kaverina iltatilaisuuteen – Kimonotakki mukautuu kaikkiin tarpeisiisi!

Kimonotakki on upea uutuus, josta me Ommelliset olemme erityisen ylpeitä! Ompelimme takin Suomessa neulotusta pehmeästä ja kepeästä luomupuuvillasta, jossa on kaunis kohokuvio. 

Solmisitko sinä Kimonotakin skarpisti ja tyylikkäästi kiinni vai antaisitko sen liehua rennosti auki? Kaksinkertaisten etukappaleiden ja superhuolellisen työnjälkemme ansiosta voit tehdä huoletta molemmilla tavoilla!

 

Pancho tuo lisälämpöä viileään toimistoon

Panchoon eli paidan ja ponchon suloiseen yhdistelmään on helppo rakastua. Panchossa on iso kaulus, sivuilta avoimet miehustat ja pitkät hihat. Pancho on rento, mutta erittäin tyylikäs neule, joka sopii niin arki- kuin juhlavaatteeksi. Voit yhdistää Panchon housuasuun tai mekon kanssa lämpöä tuomaan. Ompelimme Panchoa ylellisestä ja laadukkaasta merinovillasta. Se on juuri täydellinen vaate viileneviin päiviin, töihin ja vapaa-aikaan.

 

 

Kynähame Ommellisen tyyliin

Joustavassa Mielihameessa viiletät palaverista toiseen tyylikkäänä ja upeana, ja samassa hameessa voit suunnata toimistosta suoraan illalliselle tai teatteriin. Mielihameen ilme muuntautuu rennosta asialliseksi yläosaa vaihtamalla. Hameessa on korkea vyötärö, jossa on napakka 8 cm kuminauha. Kuminauhan ansiosta hameessa on ryhdikäs ja itsevarma olo. Hameesta löytyy taskut ja helmasta halkio, mikä mahdollistaa ripeämmätkin askeleet. Materiaalina vahva ja siisti puntoneulos.

Kokoa ihanuuksista uusi, ihana syystyylisi! KATSO KAIKKI UUTUUDET!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods