//Hei sinä ompelualan ammattilainen!

Hei sinä ompelualan ammattilainen!

Ommellisen porukka etsii joukkoonsa vaiheompelun ammattilaista, kuka taitaa teollisuuskoneiden salat. Hakemallamme ompelijalla tulee olla ompelualan koulutus ja alan työkokemusta.

Tarjoamme uudelle ompelijallemme aluksi vuoden määräaikaista työsuhdetta. Työsopimus voidaan tehdä joko koko- tai osa-aikaisena.

Haluamme, että työntekijämme nauttivat työstään ja siksi sinun tulee aidosti pitää järjestelmällisestä tavasta tehdä vaiheompelua tehokkaasti ja tarkasti. Jokainen vaate on ostajalle ainutlaatuinen teos, ja siksi ompelujäljen ja viimeistelyn tulee täyttää laatukriteerit jokaisen tuotteen kohdalla.

Haemme ompelijaksi henkilöä, jolla on

  • työkokemusta vaiheompelusta ja ompelualan koulutusta
  • ompelutyön perusasiat hanskassa
  • taitoa käyttää teollisuusompelukoneita
  • jokapäiväistä intoa ompelemiseen
  • halua tehdä hyvää jälkeä ja olla ylpeä omasta työstään
  • halua olla osa tiimiä ja nauttia työn tekemisestä

Työ sisältää pääosin vaiheompelua, ja lisäksi tuotteiden viimeistelyä, laakausta sekä muita ompeluun liittyviä avustavia tehtäviä.

Me tarjoamme sinulle työympäristön, missä jokainen päivä on täynnä vauhtia ja iloista puheensorinaa. Jatkuvasti vaihtuvat kuosit, kankaat ja uudet ideat tuovat rutiininomaiseen työhön sitä, mikä pitää mielenkiinnon yllä. Pienessä organisaatiossa myös sinä pääset mukaan Ommellisen tarinaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected] vuoden loppuun mennessä. Viimeinen hakupäivä on 31.12.2017. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Haastattelu sisältää työnäytteen. Lähetämme haastattelukutsut tammikuun ensimmäisen viikon jälkeen. Joulukiireiden vuoksi mahdolliset lisätiedustelut vain sähköpostilla [email protected]

2017-12-18T16:12:42+00:00